Felderítés!VO101_Tom írta:Mit akarunk menni? Felderítést, vagy védelemben helyizni? Mind a négy taskra 8-8 gépet vihetünk...
AWC bevetések
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
-
https://docs.google.com/file/d/0B0pXXbJ ... l6QWM/edit
Itt a track. Tekerjetek bele, és utána nyomkodjátok a shift+F2-őt. Elsőnek összetöröm a gépem (fekete 56), de utána már jobban ment. Lehet látni pár érdekességet. Pattanó bombákat a hajótestről, stb. A másik Heinkelben Tvr ült.
Tom: ezzel a géppel én nem szívesen megyek a célra szemből. Ebben a trackben is eltaláltam a hajó orrát, majd lepattant. Sokkal jobban tetszik a hajó tatjára való célzás.
Most csinálok egy reptértámadást egy géppel. Sikeres lesz, de élesben minimum két géppel kéne menni.
Itt a track. Tekerjetek bele, és utána nyomkodjátok a shift+F2-őt. Elsőnek összetöröm a gépem (fekete 56), de utána már jobban ment. Lehet látni pár érdekességet. Pattanó bombákat a hajótestről, stb. A másik Heinkelben Tvr ült.
Tom: ezzel a géppel én nem szívesen megyek a célra szemből. Ebben a trackben is eltaláltam a hajó orrát, majd lepattant. Sokkal jobban tetszik a hajó tatjára való célzás.
Most csinálok egy reptértámadást egy géppel. Sikeres lesz, de élesben minimum két géppel kéne menni.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Vasárnap bevetésre tudok jönni, szombati megbeszélésre nem, családi program van.
- V.4_Safi
Én pont fordítva, szombat leszek, vasárnap melózom... ( hejh,, és én csináltam a beosztást.. én ****, )
- Dumbo
Üdv!
Hát nálunk az asszony a programfelelős. Így ma sajna nem tudok jönni, csak későn esetleg. De hogy üzemképes leszek-e azt nem tudom.
Holnap viszont teljesen bevethető leszek. He-111-be csak akkor tegyetek, ha a csatornából kell kihalászni.
Hát nálunk az asszony a programfelelős. Így ma sajna nem tudok jönni, csak későn esetleg. De hogy üzemképes leszek-e azt nem tudom.
Holnap viszont teljesen bevethető leszek. He-111-be csak akkor tegyetek, ha a csatornából kell kihalászni.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
A mai bevetés:
http://sowc.forumotion.co.uk/t328-17-ma ... -mission-5
http://sowc.forumotion.co.uk/t328-17-ma ... -mission-5
- VO101_tvr
Tibi tegnapi megbeszélése alapján véglegesíteni kellene az angol brevity kódot és a kötelékezés mikéntjét.
- V.4_Pogi
99% hogy 7-re haza érek
- VO101_Tom
Ok.
Közben halkan jegyzem csak meg, ne verjétek nagy dobra, Farber küldött Team-Fusion patchet, 300 mega, este megkaphajtja aki szépen kéri
E-4/N Mesza majdnem 11000-ig tud emelkedni, a Hurri lassú és nem emelkedik már (viszont a Spit IIa az /N meszával van szintben, a pontos számok szerint 300m-el magasabbra tud menni, a sima E-4 viszont kb 1000-el alatta van :/). A N-et teszteltem, végsebességben 1500m-en gond nélkül viszi a 490km/h-t (Spitet nem néztem még), viszont nincs benne WEP (?!?). A grafikán sokat javítottak, a fémes csillogások szépen néznek ki, a talaj textúra sokat változott (ez a rohadék nem csinált screenshotot, így kép nincs). Az angol gépek teljesen új hangot kaptak a motorra és a géppuskára is. Ez jó lett.
Hogy mikor lesz hivatalos TF patch nem tudom, addig is más fórumokon nem lehet téma, és főleg képek, videók nem kerülhetnek netre.
Közben halkan jegyzem csak meg, ne verjétek nagy dobra, Farber küldött Team-Fusion patchet, 300 mega, este megkaphajtja aki szépen kéri
E-4/N Mesza majdnem 11000-ig tud emelkedni, a Hurri lassú és nem emelkedik már (viszont a Spit IIa az /N meszával van szintben, a pontos számok szerint 300m-el magasabbra tud menni, a sima E-4 viszont kb 1000-el alatta van :/). A N-et teszteltem, végsebességben 1500m-en gond nélkül viszi a 490km/h-t (Spitet nem néztem még), viszont nincs benne WEP (?!?). A grafikán sokat javítottak, a fémes csillogások szépen néznek ki, a talaj textúra sokat változott (ez a rohadék nem csinált screenshotot, így kép nincs). Az angol gépek teljesen új hangot kaptak a motorra és a géppuskára is. Ez jó lett.
Hogy mikor lesz hivatalos TF patch nem tudom, addig is más fórumokon nem lehet téma, és főleg képek, videók nem kerülhetnek netre.
- VO101_Tom
passz. nekem jó volt eddig is. De nem hiszem, hogy jelentősen változott volna akár + akár -
-
Most volt időm, megnézni a SOWC fórumot. Mit ne mondjak, nem voltak elragadtatva a Heinkeltől, pedig az is megy 300-at szintben 0-án. Ugyan annyiba kerül, mint a Junka? Lehet egy vegyes kötelékkel kéne nekik bemutatni a tudását. Vagy felveszek egy konvojtámadást, és utána majd döntenek róla.
Próbáltad már a steam beépített képrögzítőjét? Alap esetben F12. A képeket a játék kilépése után fogja felmutatni, illetve feltöltésre ajánlani (nem kötelező).
Próbáltad már a steam beépített képrögzítőjét? Alap esetben F12. A képeket a játék kilépése után fogja felmutatni, illetve feltöltésre ajánlani (nem kötelező).
- VO101_Tom
Ezen a hétvégén védekezni fogunk, de ezt megbeszéltük tegnap. Csak 110-esek lesznek bent hajók ellen, bombázók ellen, vagy legvégső esetben Eastchurch ellen. A He111-et valamiért nem szeretik, talán mert mindenki csak magasan repülő, szintben bombázóra gondol, amivel nehéz célozni.Huba bá írta:Most volt időm, megnézni a SOWC fórumot. Mit ne mondjak, nem voltak elragadtatva a Heinkeltől, pedig az is megy 300-at szintben 0-án. Ugyan annyiba kerül, mint a Junka? Lehet egy vegyes kötelékkel kéne nekik bemutatni a tudását. Vagy felveszek egy konvojtámadást, és utána majd döntenek róla.
A screenshotokat akkor csináltam, amikor teszteltem a patchet, windowsba kilépve láttam, hogy az azt megelőző másfél órából nem rögzített egy screenshotot sem. Egyébként délután nm leszek itthon, már vissza is tettem a normált, hogy este ne legyen ezzel kavarás.
-
Nyilván nem az esti küldibe akartam belekeverni a Heinkelt, azt sokkal korábban kellett volna eldönteni.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Szerintem jobb, a LOD betöltésnél a 1,5 kmnél jelentkező vibrálás maradt sajnos, de grafikailag sokkal szebb az összkép, szerintem a simításba is belenyúltak. A pilótafülke csillogása nagyon szép, nagyon sokat segít a gépek észlelésében, a nap vakítási effekjét is változtatták semmit sem látni szinte most ha belenézel. Ennek így kellett volna kijönnie.VO101_Tom írta:passz. nekem jó volt eddig is. De nem hiszem, hogy jelentősen változott volna akár + akár -
-
V.4_Pogi írta:99% hogy 7-re haza érek
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Nincs szívem leszedni ezt a javítást. Tuti hogy piszkálták a simítást is a messzi gépek is részletgazdagabbak, jobb így az egész. A hivatalos verzióban nálam van egy pont amikor követem a gépet égháttérből földháttérbe látom, látom, még épphogy látom és hopp eltűnik, mintha teretváltana. Az új patchen ekkor kezd el fémesen csillogni...
- Herr Laca
[quote="VO101_Tom"]Ok.
Minap ugye linkelted azt a Dev Diary XI et.
Talán az az előtt kérdezz felelek ben tették fel a kérdést ,hogy mit szólnak az ATAG os fejlesztéshez. Ugye nem volt elragadtatva tőle a krapek,meg mintha némi fenyegetést is kivettem volna a mondandójából.
Kíváncsi leszek mi fog ebből kisülni.
Minap ugye linkelted azt a Dev Diary XI et.
Talán az az előtt kérdezz felelek ben tették fel a kérdést ,hogy mit szólnak az ATAG os fejlesztéshez. Ugye nem volt elragadtatva tőle a krapek,meg mintha némi fenyegetést is kivettem volna a mondandójából.
Kíváncsi leszek mi fog ebből kisülni.
- Herr Laca
VO101_NateDog írta:Nincs szívem leszedni ezt a javítást. Tuti hogy piszkálták a simítást is a messzi gépek is részletgazdagabbak, jobb így az egész. A hivatalos verzióban nálam van egy pont amikor követem a gépet égháttérből földháttérbe látom, látom, még épphogy látom és hopp eltűnik, mintha teretváltana. Az új patchen ekkor kezd el fémesen csillogni...
Csak ofline próbáltad ?
Jut eszembe! Ha Fraps al akarsz felvételt mindenféle kép külön vinyóra,ne arra amin a játék van. Fizikailag külön vinyó legyen,. Én kipróbáltam úgy is ,hogy ugyanaz csak külön partíció de nem jó ,be be szaggat,ha egy másik akkor hibátlan ,észre sem veszed ,ha felveszel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Herr Laca 2013.03.17. 18:11-kor.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Igen, de Tommal egy picit megnéztük 1vs1 szerveren amit ő hostolt, publikus szerverre nem megyek ki vele...Herr Laca írta:VO101_NateDog írta:Nincs szívem leszedni ezt a javítást. Tuti hogy piszkálták a simítást is a messzi gépek is részletgazdagabbak, jobb így az egész. A hivatalos verzióban nálam van egy pont amikor követem a gépet égháttérből földháttérbe látom, látom, még épphogy látom és hopp eltűnik, mintha teretváltana. Az új patchen ekkor kezd el fémesen csillogni...
Csak ofline próbáltad ?