AWC bevetések

Online hadjáratok

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Tom írta:Mit akarunk menni? Felderítést, vagy védelemben helyizni? Mind a négy taskra 8-8 gépet vihetünk...
Felderítés!
Huba bá

https://docs.google.com/file/d/0B0pXXbJ ... l6QWM/edit

Itt a track. Tekerjetek bele, és utána nyomkodjátok a shift+F2-őt. Elsőnek összetöröm a gépem (fekete 56), de utána már jobban ment. Lehet látni pár érdekességet. Pattanó bombákat a hajótestről, stb. A másik Heinkelben Tvr ült.

Tom: ezzel a géppel én nem szívesen megyek a célra szemből. Ebben a trackben is eltaláltam a hajó orrát, majd lepattant. Sokkal jobban tetszik a hajó tatjára való célzás.

Most csinálok egy reptértámadást egy géppel. Sikeres lesz, de élesben minimum két géppel kéne menni.
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Vasárnap bevetésre tudok jönni, szombati megbeszélésre nem, családi program van.
V.4_Safi

Én pont fordítva, szombat leszek, vasárnap melózom... ( hejh,, és én csináltam a beosztást.. én ****, :idea: :| )
Dumbo

Üdv!
Hát nálunk az asszony a programfelelős. Így ma sajna nem tudok jönni, csak későn esetleg. De hogy üzemképes leszek-e azt nem tudom. :104:
Holnap viszont teljesen bevethető leszek. He-111-be csak akkor tegyetek, ha a csatornából kell kihalászni. :icon_crazy:
VO101_tvr

Tibi tegnapi megbeszélése alapján véglegesíteni kellene az angol brevity kódot és a kötelékezés mikéntjét.
V.4_Pogi

99% hogy 7-re haza érek :)
VO101_Tom

Ok.

Közben halkan jegyzem csak meg, ne verjétek nagy dobra, Farber küldött Team-Fusion patchet, 300 mega, este megkaphajtja aki szépen kéri :icon_crazy:

E-4/N Mesza majdnem 11000-ig tud emelkedni, a Hurri lassú és nem emelkedik már (viszont a Spit IIa az /N meszával van szintben, a pontos számok szerint 300m-el magasabbra tud menni, a sima E-4 viszont kb 1000-el alatta van :/). A N-et teszteltem, végsebességben 1500m-en gond nélkül viszi a 490km/h-t (Spitet nem néztem még), viszont nincs benne WEP (?!?). A grafikán sokat javítottak, a fémes csillogások szépen néznek ki, a talaj textúra sokat változott (ez a rohadék nem csinált screenshotot, így kép nincs). Az angol gépek teljesen új hangot kaptak a motorra és a géppuskára is. Ez jó lett.

Hogy mikor lesz hivatalos TF patch nem tudom, addig is más fórumokon nem lehet téma, és főleg képek, videók nem kerülhetnek netre.
Kép
VO101_tvr

Az FPS hogy alakult?
VO101_Tom

passz. nekem jó volt eddig is. De nem hiszem, hogy jelentősen változott volna akár + akár -
Kép
Huba bá

Most volt időm, megnézni a SOWC fórumot. Mit ne mondjak, nem voltak elragadtatva a Heinkeltől, pedig az is megy 300-at szintben 0-án. Ugyan annyiba kerül, mint a Junka? Lehet egy vegyes kötelékkel kéne nekik bemutatni a tudását. Vagy felveszek egy konvojtámadást, és utána majd döntenek róla.

Próbáltad már a steam beépített képrögzítőjét? Alap esetben F12. A képeket a játék kilépése után fogja felmutatni, illetve feltöltésre ajánlani (nem kötelező).
VO101_Tom

Huba bá írta:Most volt időm, megnézni a SOWC fórumot. Mit ne mondjak, nem voltak elragadtatva a Heinkeltől, pedig az is megy 300-at szintben 0-án. Ugyan annyiba kerül, mint a Junka? Lehet egy vegyes kötelékkel kéne nekik bemutatni a tudását. Vagy felveszek egy konvojtámadást, és utána majd döntenek róla.

Próbáltad már a steam beépített képrögzítőjét? Alap esetben F12. A képeket a játék kilépése után fogja felmutatni, illetve feltöltésre ajánlani (nem kötelező).
Ezen a hétvégén védekezni fogunk, de ezt megbeszéltük tegnap. Csak 110-esek lesznek bent hajók ellen, bombázók ellen, vagy legvégső esetben Eastchurch ellen. A He111-et valamiért nem szeretik, talán mert mindenki csak magasan repülő, szintben bombázóra gondol, amivel nehéz célozni.

A screenshotokat akkor csináltam, amikor teszteltem a patchet, windowsba kilépve láttam, hogy az azt megelőző másfél órából nem rögzített egy screenshotot sem. Egyébként délután nm leszek itthon, már vissza is tettem a normált, hogy este ne legyen ezzel kavarás.
Kép
Huba bá

Nyilván nem az esti küldibe akartam belekeverni a Heinkelt, azt sokkal korábban kellett volna eldönteni.
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Tom írta:passz. nekem jó volt eddig is. De nem hiszem, hogy jelentősen változott volna akár + akár -
Szerintem jobb, a LOD betöltésnél a 1,5 kmnél jelentkező vibrálás maradt sajnos, de grafikailag sokkal szebb az összkép, szerintem a simításba is belenyúltak. A pilótafülke csillogása nagyon szép, nagyon sokat segít a gépek észlelésében, a nap vakítási effekjét is változtatták semmit sem látni szinte most ha belenézel. Ennek így kellett volna kijönnie.
Savas

V.4_Pogi írta:99% hogy 7-re haza érek :)
Kép Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Nincs szívem leszedni ezt a javítást. Tuti hogy piszkálták a simítást is a messzi gépek is részletgazdagabbak, jobb így az egész. A hivatalos verzióban nálam van egy pont amikor követem a gépet égháttérből földháttérbe látom, látom, még épphogy látom és hopp eltűnik, mintha teretváltana. Az új patchen ekkor kezd el fémesen csillogni... :mrgreen:
Herr Laca

[quote="VO101_Tom"]Ok.

Közben halkan jegyzem csak meg, ne verjétek nagy dobra, Farber küldött Team-Fusion patchet, 300 mega, este megkaphajtja aki szépen kéri :icon_crazy:

Minap ugye linkelted azt a Dev Diary XI et.
Talán az az előtt kérdezz felelek ben tették fel a kérdést ,hogy mit szólnak az ATAG os fejlesztéshez. Ugye nem volt elragadtatva tőle a krapek,meg mintha némi fenyegetést is kivettem volna a mondandójából.
Kíváncsi leszek mi fog ebből kisülni.
Herr Laca

VO101_NateDog írta:Nincs szívem leszedni ezt a javítást. Tuti hogy piszkálták a simítást is a messzi gépek is részletgazdagabbak, jobb így az egész. A hivatalos verzióban nálam van egy pont amikor követem a gépet égháttérből földháttérbe látom, látom, még épphogy látom és hopp eltűnik, mintha teretváltana. Az új patchen ekkor kezd el fémesen csillogni... :mrgreen:

Csak ofline próbáltad ?

Jut eszembe! Ha Fraps al akarsz felvételt mindenféle kép külön vinyóra,ne arra amin a játék van. Fizikailag külön vinyó legyen,. Én kipróbáltam úgy is ,hogy ugyanaz csak külön partíció de nem jó ,be be szaggat,ha egy másik akkor hibátlan ,észre sem veszed ,ha felveszel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Herr Laca 2013.03.17. 18:11-kor.
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Herr Laca írta:
VO101_NateDog írta:Nincs szívem leszedni ezt a javítást. Tuti hogy piszkálták a simítást is a messzi gépek is részletgazdagabbak, jobb így az egész. A hivatalos verzióban nálam van egy pont amikor követem a gépet égháttérből földháttérbe látom, látom, még épphogy látom és hopp eltűnik, mintha teretváltana. Az új patchen ekkor kezd el fémesen csillogni... :mrgreen:

Csak ofline próbáltad ?
Igen, de Tommal egy picit megnéztük 1vs1 szerveren amit ő hostolt, publikus szerverre nem megyek ki vele...
Válasz küldése