Történelem

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_tvr

A termelő ember ebben a vonatkozásban talán nem a leghelyesebb megfogalmazás. Inkább valós adófizető állampolgár a helyes kategória. Mert ugye van sok termelő, ám nem bejelentett emberke is.
Lacusch69

VO101_tvr írta:A termelő ember ebben a vonatkozásban talán nem a leghelyesebb megfogalmazás. Inkább valós adófizető állampolgár a helyes kategória. Mert ugye van sok termelő, ám nem bejelentett emberke is.
OK. Termelő ÉS adófizető ( persze ez hungarikum...) :)
Kép
VO101 Mahgar

Jaja, jövő hét sör?:)
VO101_Mortuus

Kedves idetévedő fórumolvasóink: Radnótitól a sörözőig című aktuálpolitikai vitaműsorunkat olvashatták. :P
Kép

Amit ma megtehetsz, azt holnap is.
VO101_tvr

Korábban szóba jött Szögi Lajos esete kapcsán az igazságszolgáltatás és a büntetőjog hazai sajátossága.
Kis aktualitás hasonló kaptafára.
http://sonline.hu/somogy/kek-hirek-bulv ... tal-233890
"12 centis pengéjű rugós késével kilenc helyen – csuklóján, al- és felkarján, hasán, mellkasán, majd amikor a sértett megfordult, a lapockája alatt is – megszúrta. A fiatalember kivérzett, sokkos állapotban szállították kórházba, életét a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.
A bíróság két év fiatalkorúak börtönére ítélte, de a végrehajtást öt év próbaidőre felfüggesztették. Ez időre pártfogói felügyeletet kap."
A nem az elkövetőn múlt, hogy a sértett éppen hogy túlélte azt amibe Marian Cozma Veszprémben belehalt.
VO101_Sanyo
Site Admin

Szerintem ezt itt és most fejezzük be, mert ez nem vezet sehova.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Mortuus írta:Kedves idetévedő fórumolvasóink: Radnótitól a sörözőig című aktuálpolitikai vitaműsorunkat olvashatták. :P
:mrgreen:
én Radnótit védem, ők meg sör mellett agitálnak.
TIPIKUS.
:roll: :mrgreen:
dr gonzo

Ritkán írok ide, de a témához kapcsolódóan, szeretnék hozzászólni, pontosabban a probléma gyökerére rávilágítani, minimális idézetekkel.

Olvassátok el a Cion bölcseinek jegyzőkönyvét. (utána alakítsatok ki véleményt róla, illetve arról ami történik veletek.) Rendkívül érdekes, és megdöbbentő dokumentum. Betiltott könyv.

Megfelel annak ami történik. (ha hamisítvány-ha nem hamisítvány), Magyarországgal kapcsolatban ezeken túlmenően speciális célok vannak. Tekintettel a kitűnő földrajzi fekvésre, kereskedelmi rálátás egész európára, a pazar vízkészletre, a közel-keletnél békésebb viszonyokra, nincs minden nap robbantás, kitűnő termőföld, birka nép.

Ezt mondta Henry Ford 1921-ben, (volt némi rálátása a világgazdaságra): wikipedia:

Az Egyesült Államokban Henry Ford autómágnás kiadóvállalata, a The Dearborn Publishing Company publikálta a Cion bölcseinek jegyzőkönyveit 1921-ben. Ford: „A Jegyzőkönyvekrôl csak annyit, hogy megfelel annak, ami történik. Tizenhat éve készültek, s nézzük meg a mai világhelyzetet: a forgatókönyv ugyanaz.” Ford kiadója a Cion bölcseinek jegyzőkönyveire alapozva adta ki a The International Jew című művet.

A múlt heti aktualitás: 20. jegyzőkönyv:

"a szükséges adópénzek legjobban progresszív vagyonadóval teremthetők elő. Ennek megfelelően a vagyon bizonyos százalékarányát fogják adóként fizetni"

"A tőkével százalékos arányban növekedő adó sokkal nagyobb jövedelmet fog hozni, mint a jelenlegi fej- vagy vagyonadó, amely most csak azért hasznos számunkra, mert zavart és elégedetlenséget okoz a gójok között."

Ne legyetek zavartak és elégedetlenek, emelkedjetek felül a látóhatáron. Amúgy az idézeteket véletlenszerűen klikkelve választottam ki. Vagy nekem volt mákom, vagy igaza volt Fordnak. Még egy pár sor:

Addig, amíg az államkölcsönök belföldi kölcsönök voltak, csupán arról volt szó, hogy a gójok a szegények zsebéből a gazdagokéba rakták pénzüket, mihelyt azonban szert tettünk a megfelelő személyekre, hogy külföldi síkra tereljék az államkölcsönöket, az államok egész vagyona a mi zsebünkbe folyt és a gójok alattvalói sarcot kezdtek fizetni nekünk.

http://www.freepress-freespeech.com/hol ... bolcs1.htm

Köszönöm a lehetőséget.
Az élet nem mond el neked semmit, de mindent megmutat!!!
VO101_Yosser

Na pihenjetek...Az összeesküvéselméleteket pedig kérjük a konteo.blog.hu-ra továbbítani...
Gyopárt a Hargitáról hozzatok, a székely hősök halhatatlanok!
dr gonzo

VO101_Yosser írta:Na pihenjetek...Az összeesküvéselméleteket pedig kérjük a konteo.blog.hu-ra továbbítani...
Sajnos nem csak elmélet, minden eleme a gyakorlatban is megvalósult.

Ha nem akarsz beleolvasni valamilyen oknál fogva, elég ha csak a jelenlegi eredményt nézed, hogy a föld vagyonának hány százaléka, hány százalék kezében összpontosul, vagy kinek az érdekeit szolgálja a jelenlegi iraki állapot, illetve iráni feszültség.
VO101_Sanyo
Site Admin

dr gonzo írta:a föld vagyonának hány százaléka, hány százalék kezében összpontosul, vagy kinek az érdekeit szolgálja a jelenlegi iraki állapot, illetve iráni feszültség.
Az én számomra az majdnem teljesen lényegtelen, hogy kinek mennyi a vagyona. Nekem nincs, úgyhogy nem is aggódom az arany árfolyama miatt. :icon_crazy: Az Irak és Irán téma pedig jóval túlnő ennek a fórumnak a keretein. Véleményem van róla, de túl keveset tudok a témáról, hogy érdemben hozzá tudnék szólni.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

dr gonzo írta:
VO101_Yosser írta:Na pihenjetek...Az összeesküvéselméleteket pedig kérjük a konteo.blog.hu-ra továbbítani...

Ha nem akarsz beleolvasni valamilyen oknál fogva, elég ha csak a jelenlegi eredményt nézed, hogy a föld vagyonának hány százaléka, hány százalék kezében összpontosul, vagy kinek az érdekeit szolgálja a jelenlegi iraki állapot, illetve iráni feszültség.
zsidó vagyok. (Simon) Mire vagy kiváncsi? (a cirkáló rakéta már úton van.)
VO101_Mortuus

Jaja, ott is mindenre van egy zsidós/moszados verzió :)
Hmmm, ez biztos nem véletlen... :icon_crazy:
Kép

Amit ma megtehetsz, azt holnap is.
dr gonzo

VO101_Sanyo írta:
dr gonzo írta:a föld vagyonának hány százaléka, hány százalék kezében összpontosul, vagy kinek az érdekeit szolgálja a jelenlegi iraki állapot, illetve iráni feszültség.
Az én számomra az majdnem teljesen lényegtelen, hogy kinek mennyi a vagyona. Nekem nincs, úgyhogy nem is aggódom az arany árfolyama miatt. :icon_crazy: Az Irak és Irán téma pedig jóval túlnő ennek a fórumnak a keretein. Véleményem van róla, de túl keveset tudok a témáról, hogy érdemben hozzá tudnék szólni.
Engem lassan kezd érdekelni, hogy mi az oka, hogy az összes felmenőm betegre dolgozta magát, és nincs vagyon.

Jelenleg is a interspar élelmiszerosztályára, a postai csekkbefizetésekre, és a benzinkútra dolgozom, nem keveset.

Szóval az a 40 éves duma, hogy többet költünk, mint amit termelünk, kezd gyanússá válni.-nekem.

Számomra lényeges ez az adósrabszolgasághoz közeli kérdés.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára dr gonzo 2009.05.26. 07:09-kor.
dr gonzo

VO101_NateDog írta:
dr gonzo írta:

zsidó vagyok. (Simon) Mire vagy kiváncsi? (a cirkáló rakéta már úton van.)
Hát, ha lehet kérdezni akkor:

Igaz-e, hogy az összes cion cég szabadságot adott a word trade centerben dolgozó alkalmazottainak 2001.szeptember 11-ére?

Miért volt töredéke az előző napi dolgozói létszámnak, a szept 11-én bent tartózkodó dolgozói létszám?

Szerinted az asszimertikus ütközés hatására, kialakulhatott-e az időben és térben későbbi körkörös egyidejű robbanássorozat, ami körbefutott a tornyon és irányított robbantás módjára összeomlasztotta a tornyokat?

A pentagoni eseményeknél, miért nem találtak egyetlen bőröndöt sem az állítólagos repülőgép maradványai között, az utasszállító miért egy szimmetrikus kb 8X8 méteres lyukat ütött, minden maradvány nélkül? (hasonlíts össze egy lezuhant-becsapódott gép helyszínelő fotótit, a pentagoni fotókkal. Találsz-e köztük különbséget, ha igen, szerinted mi az oka? )

Hol vannak az iraki tömegpusztító fegyverek, a biológiai fegyverek? (még egy chemotoxos dobozt sem tudtak felmutatni, bár a 2.országot tartják megszállva évek óta)

Remélem elég kulturált volt az irodalmi stílusom, a kérdések feltevése során.
VO101_Tom

Ha USA szervezés volt 9/11, akkor szerinted nem lett volna elég CSAK a pentagont, vagy CSAK a WTC egyik tornyát, vagy CSAK valami koszos kis vidéki falut felrobbantani, hogy Bushnak hivatlos indoka legyen megtámadni Afganisztánt és Irakot? Mondjuk felrobbantják a fél pentagont, és békén hagyják a WTC-t, és az U.A.93-as járatát. Nincsenek kellemetlen kérdések a hazaküldött dolgozókról, meg a tornyok összedőléséről. Moszad is örül (ők tudtak róla, szóltak is a CIA-nak, csak azok nem hitték el, hogy az arabok képesek erre), mert nem keletkezett kár izraeli életekben, vagyonban. Indoknak kevés lett volna? Aligha.

Egyébként én hallottam olyan verziót is, hogy a WTC tulaja is benne volt, mert nem sokkal előtte módosították a WTC biztosítási szerződését, és tulajdonképpen biztosítási csalás az egész... Meg azt is, hogy ingatlan-spekuláció áll a háttérben: az értékes telekről le akarták bontani a WTC-t, és ez tűnt a legolcsóbb megoldásnak. Aztán az is lehet, hogy a WTC melletti egyik irodából szervezték... valakinek tele lett a töke, mert zavarta a kilátást az a két nagy torony... soha nem tudjuk meg.
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

dr gonzo írta:Igaz-e, hogy az összes cion cég szabadságot adott a word trade centerben dolgozó alkalmazottainak 2001.szeptember 11-ére?
Van róla pecsétes papír, hogy így volt, vagy ez is csak egy elmélet?
Szerinted az asszimertikus ütközés hatására, kialakulhatott-e az időben és térben későbbi körkörös egyidejű robbanássorozat, ami körbefutott a tornyon és irányított robbantás módjára összeomlasztotta a tornyokat?
Láttam egy nagyon jó műsort a Discoveryn, abban több szakértő (köztük egy született arab-amerikai) szerint is az USA átrepülésére teljesen feltankolt gép mozgási energiája és üzemanyaga okozta amit okozott, a tartószerkezet meglágyulása és a fölötte levő emeletek súlya pedig elintézte a többit.

Kérdezem én, ha egy rendes robbantásos bontásra ítélt épületet hetekig-hónapokig fúrnak-faragnak, hogy meg lehessen csinálni, egy a hét legalább 5 napján keresztül emberek tízezreit fogadó épületben nem tűnik fel az ilyesmi? Nyilván nem kell annyira precíznek lenni, de azért mégis.
az utasszállító miért egy szimmetrikus kb 8X8 méteres lyukat ütött, minden maradvány nélkül? (hasonlíts össze egy lezuhant-becsapódott gép helyszínelő fotótit, a pentagoni fotókkal.
A gép közel a szétesés határán volt, olyan nagy sebességgel hajszolták bele az épületbe. Szintén egy teljesen feltankolt gép, brutálisan nagy mozgási energiával, meglepett volna ha összegyűrt sörösdoboznál nagyobb darabok maradtak volna belőle. A legnagyobb darab amit találtak az egyik hajtómű része, olyan nagy hőhatásnál jóhogy nem maradtak bőröndök, oda kerültek ahova az utasok, a levegőbe, por alakban. :(
Hol vannak az iraki tömegpusztító fegyverek, a biológiai fegyverek? (még egy chemotoxos dobozt sem tudtak felmutatni, bár a 2.országot tartják megszállva évek óta)
Az illetékes ha olvassa és be akarja írni, akkor beírja, hogy mi az igazság. ;) Az tény, hogy ez elég gyenge indok volt Irak lerohanására, de azzal ugye egyetértünk, jobb a világ Szaddam nélkül. Ha tudod, nézd meg a "House of Saddam" címü 4 részes HBO minisorozatot, nagyon érdekes.
Amig mindenki részéről így marad, részemről folytatódhat a vita. Fórum adminként ezután is fenntartom a jogot, hogy az ide nem illő vagy nem megfelelő hangnemű hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés után töröljem.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101 Mahgar

Megint egy parázs téma:)

Szerintem legtöbbször abból érdemes kiindulni, hogy egy esemény végülis kinek az érdekét szolgálta/szolgálja.

WTC történetben rengeteg minden bűzlik. A hivatalos verzió számtalan pontja (ha nem mindegyik) cáfolható. Onnantól, hogy "soha nem gondoltuk, hogy utasszállító repülőgépet fegyvernek lehet használni" by Kondoliza Rájsz, azon át, hogy nincs legalább egy hajtóműdarab a pentagonnál (azok azért nem párolognak el...ja, és mellesleg épp azon a részen szintén nem volt senki, mert tatarozták azt az oldalt), odáig, hogy fél óra sem telt el, amikor már binládeneztek (az, hogy a tulaj elég nagy sommára biztosította az épületet az csak annyit jelent, hogy meglehetősen jól informált volt:)).

Tom, a WTC azért kellett, mert ennél látványosabb nincs. Élő egyenes adásban mutatni az egész világnak egy gép belerepülését a világ legismertebb épületpárjába azért hatásosabb, mint a pentagonnál mutatni egy lukat:) Mellesleg a pentagon vita azért értelmetlen, mert az összes videót (biztonsági kamerák tucatjai vették a becsapódást) lefoglalt a titkosszolgálat (egy maradt, amiben nem lehet látni, hogy mi száll el, de inkább rakétára hasonlít, mint repülőre). Ha nagyon le akarnának számolni a kellemetlen "teoriákkal", akkor elég lenne egyet odaadni a sajtónak, amelyen látszik, hogy nem rakáta, hanem repülő csapódott be. Úgy látszik nem tehetik:)

És lehetne folytatni, mert nagyon nagy az anyag, amely meggyőzően cáfolja a hivatalos verziót. Mégis az, hogy ez lehetővé tette Afganisztán, majd később Irak lerohanását, továbbá megerősítette Bushékat, a fegyverbiznisznek hatalmas lökést adott arra enged következtetni, hogy ez az amerikai elit egy részének volt érdekében (másoknak is, de ez is hosszú téma).

Szóval pecsétes papírunk nem lesz soha (ne is legyen, mert akkor elég hamar távoznék az élők sorából:)), de szerintem minden jel arra mutat, hogy semmi sem úgy volt, ahogy a mainstream média és a hivatalos álláspont állítja.

Sanyo, láttam a discovery-s meg egyéb ellencáfolatokat, de a véleményem fő elemeit nem tudták megingatni:) Maradjunk annyiban, hogy sok furcsaság maradt eldönthetetlen.

Ha valkit jobban érdekel Zeitgeist című film elég sok mindent tételesen cáfol. Persze egy kicsit olyan ez az egész, hogy ki miben hisz, illetve miben szeretne hinni. Merthogy a valóság odaát van:)
VO101_Yosser

Megpróbálok józan paraszti ésszel válaszolni. lehet, hogy senki nem fogja elhinni, mert túl triviálisak a válaszok.
dr gonzo írta: Hát, ha lehet kérdezni akkor:

Igaz-e, hogy az összes cion cég szabadságot adott a word trade centerben dolgozó alkalmazottainak 2001.szeptember 11-ére?
a, Ezt valaki leírta összeesküvés elméletként, de semmi bizonyíték nincs rá. Tehát nem igaz.
b, tudott róla a Moszad nem hittek nekik.
c, Bebasztak előző este mert a legnagyobb mellű tiktárnő férjhez ment, ezért sokan otthon maradtak.

Itt szerintem a c az igaz.
dr gonzo írta: Miért volt töredéke az előző napi dolgozói létszámnak, a szept 11-én bent tartózkodó dolgozói létszám?
a, Korán volt még. A pénzügyi szektorban 9-10 előtt senki nincs benn. Jellemzően késő estig éjfélig dolgoznak, és reggel későn kelnek. Így van ez Magyarországon is.
b, lásd előző válasz c pont

Itt szerintem az a valószínű.
dr gonzo írta: Szerinted az asszimertikus ütközés hatására, kialakulhatott-e az időben és térben későbbi körkörös egyidejű robbanássorozat, ami körbefutott a tornyon és irányított robbantás módjára összeomlasztotta a tornyokat?
a. nem a robbanás futott körbe, hanem a felső szintek összenyomták az alsókat, nyilván amikor megindult lefelé az épület 2-3 szint után már mindenhol egyszerre kandikált kifelé az anyag. ez tűnhet körkörös robbanásnak. mondjuk ha ráállsz egy sörösdobozra az megtart, ha benyomod az oldalát egyetlen ponton, szépen összeroskad, és elég gyakran nem kettéhajlik, hanem palacsintává lapul... bár nem vagyok statikus, de nekem ez hihetőbb, mint telepakolni körben robbanószerrel az épületet.
dr gonzo írta: A pentagoni eseményeknél, miért nem találtak egyetlen bőröndöt sem az állítólagos repülőgép maradványai között, az utasszállító miért egy szimmetrikus kb 8X8 méteres lyukat ütött, minden maradvány nélkül? (hasonlíts össze egy lezuhant-becsapódott gép helyszínelő fotótit, a pentagoni fotókkal. Találsz-e köztük különbséget, ha igen, szerinted mi az oka? )
a. találtak csak az összeesküvés gyártók egyszerűen nem olyan képeket mutogatnak, amin vannak darabok.
b, az a gép 1000 km/h-ás sebességgel csapódott be. A lezuhanásokkor a gépek jóval lassabban mennek, ritka amelyik ekkora sebességgel vágódik be (jó mondjuk ha leszakad egy szárny akkor lehet...) és ugye 1/2m*V*V, a sebesség nagyon számít....
c. mi a fasz értelme lett volna rakétát lőni a pentagonba, ha már lebontották a WTC-t?

Itt szerintem az a verzió ül...
dr gonzo írta: Hol vannak az iraki tömegpusztító fegyverek, a biológiai fegyverek? (még egy chemotoxos dobozt sem tudtak felmutatni, bár a 2.országot tartják megszállva évek óta)
a. Nem voltak. Kellett a Casus Belli Irak ellen, mert Amerikának elfogytak a szövetségesei az Öbölben. És ugye olaj meg kell...
b. Nem voltak, csak részeg/béna/korrupt/ teljesítéskényszerben volt az a CIA ügynök aki jelentette, és részeg/béna/korrupt/teljesítéskényszerbenvolt aki ellenőrizte.
c. Voltak, csak Szaddam eldugta/lebontotta őket, jól átbaszva az amcsikat.

Itt a b a valószínű....
dr gonzo írta:
Engem lassan kezd érdekelni, hogy mi az oka, hogy az összes felmenőm betegre dolgozta magát, és nincs vagyon.

Jelenleg is a interspar élelmiszerosztályára, a postai csekkbefizetésekre, és a benzinkútra dolgozom, nem keveset.

Szóval az a 40 éves duma, hogy többet költünk, mint amit termelünk, kezd gyanússá válni.-nekem.
Ezzel így van még több millió magyar, és többszáz millió a föld lakosai közül. Csak itt a probléma nem azzal van, hogy nincs vagyon. Hanem az igénnyel. Az elmúlt 20.000 évben az emberiség nem fejlődött semmit, és az emberek 99,99 százalékának esélye sem volt hogy előrébb jusson. Az elmúlt 150 évben megindult valamiféle előrelépés, ez odavezetett, hogy mindenki mindig fejlődni akar. (elég példának venni, azt, hogy már akkor mindenki válságról beszélt, amikor stagnáló gazdaságról volt szó, nem recesszióról) Szóval az igény a folyamatos fejlődésre, nagyon is érthető, csak éppen nehezen megoldható....Csak az elmúlt 150-200 évben akarnak/tudnak az emberek "jobban" élni mint a szüleik. Na ezt a bekezdést nem biztos, hogy megértitek, majd személyesen....
Ide csak egy kérdést: azok, akik mégis előrébb jutottak egy picit már cionisták?

És akkor végül egy-két a szokásos kérdéseimből, amit akkor mondok el, amikor a világméretű zsidó összeesküvésre fogják a világ, emberek/ kórház, távhőszolgáltatás bajait: 1. Miért hagyja a 6 milliárd magát a 20 milliónak?
2. Akkor mi miért nem tudunk úgy összefogni mint ők?
3. Miért nem a pirézek összeesküvéséről beszél mindenki? pedig ők már államosították a 11.kerületi söralátét gyárat? :D

Fel a fejjel mindenkinek. Bíztatásul a végére egy idézet az Ember tragédiájából:
"A cél voltaképp mi is?
A cél, megszűnte a dicső csatának,
A cél halál, az élet küzdelem,
S az ember célja e küzdés maga."

Nah lépek, mert kész a vacsi...
Bye Y
Gyopárt a Hargitáról hozzatok, a székely hősök halhatatlanok!
dr gonzo

VO101_Sanyo írta:
dr gonzo írta:Igaz-e, hogy az összes cion cég szabadságot adott a word trade centerben dolgozó alkalmazottainak 2001.szeptember 11-ére?
Van róla pecsétes papír, hogy így volt, vagy ez is csak egy elmélet?
Láttam egy nagyon jó műsort a Discoveryn, abban több szakértő (köztük egy született arab-amerikai) szerint is az USA átrepülésére teljesen feltankolt gép mozgási energiája és üzemanyaga okozta amit okozott, a tartószerkezet meglágyulása és a fölötte levő emeletek súlya pedig elintézte a többit.

Kérdezem én, ha egy rendes robbantásos bontásra ítélt épületet hetekig-hónapokig fúrnak-faragnak, hogy meg lehessen csinálni, egy a hét legalább 5 napján keresztül emberek tízezreit fogadó épületben nem tűnik fel az ilyesmi? Nyilván nem kell annyira precíznek lenni, de azért mégis.
az utasszállító miért egy szimmetrikus kb 8X8 méteres lyukat ütött, minden maradvány nélkül? (hasonlíts össze egy lezuhant-becsapódott gép helyszínelő fotótit, a pentagoni fotókkal.
A gép közel a szétesés határán volt, olyan nagy sebességgel hajszolták bele az épületbe. Szintén egy teljesen feltankolt gép, brutálisan nagy mozgási energiával, meglepett volna ha összegyűrt sörösdoboznál nagyobb darabok maradtak volna belőle. A legnagyobb darab amit találtak az egyik hajtómű része, olyan nagy hőhatásnál jóhogy nem maradtak bőröndök, oda kerültek ahova az utasok, a levegőbe, por alakban. :(
Az illetékes ha olvassa és be akarja írni, akkor beírja, hogy mi az igazság. ;) Az tény, hogy ez elég gyenge indok volt Irak lerohanására, de azzal ugye egyetértünk, jobb a világ Szaddam nélkül. Ha tudod, nézd meg a "House of Saddam" címü 4 részes HBO minisorozatot, nagyon érdekes.
Amig mindenki részéről így marad, részemről folytatódhat a vita. Fórum adminként ezután is fenntartom a jogot, hogy az ide nem illő vagy nem megfelelő hangnemű hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés után töröljem.
Pecsétes papír nincs róla, de közismert tény, az alkalmazottak beszámolói alapján. A WTC tornyokban egy átlagos napon több, mint 50.000 ember dolgozott. 2002.01.09.-én az áldozatok száma 2893, beleszámítva a repülögépeken lévöket és a személyzetet, valamint a 300 tüzoltót.

Pl a CNN-nek voltak saját irodái a WTC-ben, ezt a CNN többször megerösítette non-stop híradásai közben. A CNN azonban soha nem jelentette, hogy haltak volna meg a munkatársaik közül a WTC porig rombolt épületeiben. A CNN és vezetöje, Walter Issacson olyan gyorsan ott volt az esemény helyszínén, hogy a második becsapódást már élöben közvetítette. (Az első felvételt készítőnek, olyan "mákja" volt, hogy pont éppen a becsapódás helyére a fényviszonyokhoz beállított, fókuszált kamerája volt leállítva állványra. Vannak még véletlenek.

Ezek nem utólagos, kiválasztott szakértők, megmagyarázók elmélkedései, hanem a jelenlévő szemtanúk, tűzoltók riporterek beszámolói. Eltérő szakértői álláspontok vannak.

A tűzoltók egyiköjük sem tudósított 1300 C forróságú tűzröl és olvadó acéltartókról, és még statikailag instabil elemekröl sem, amit az is bizonyít, hogy erősítést kértek.

Pár perccel késöbb a torony leomlott!

http://indavideo.hu/video/WTC__9resz?ac ... 9c5a1502ea

Ha végignézel kikockázott videokat, akkor a becsapódások után 1 és 1,5 órával, körkörös robbanássorozat fut körbe a tornyokon, és tornyok összeomlanak. Ennyi idő alatt a 800 fokon égő kerozin mind elég, nem robbanhat, az acélszerkezet 1300 fokon ereszkedik meg, úgy hogy összeomoljon. -ennek ellenére azonosíthatóan megvolt az egyik terrorista pilóta útlevele, pedig ő közel volt a tűzhöz:-)

A pentagoni eseményekről, a gép mérete, és a pentagoni becsapódás mérete döbbenetesen eltér, a középen található felvétel, meg engem egy rakéta becsapódására emlékeztet, nem egy becsapódó repülőgépre. Szerintem a széthullás határán valamelyik kormányfelületnek minimum le kellet volna szakadni, ilyen sebességnél ha minden megvan sem lehet pontosan belevezetni az első emeletbe. főleg nem, hogy fele akkora lyukat üt, mint a mérete, nyom nélkül eltűnik minden. (a wtc-t 2 napon belül elkezdték elszállítani, felénk egy sima autóbalesetnél is megvárják a jogerős bírósági ítéletet)

http://thewebfairy.com/nerdcities/Hufsc ... Crash.html

http://www.asile.org/citoyens/numero13/ ... urs_en.htm
Válasz küldése