Mondjuk úgy, hogy más csoport találja meg előbb az oldalon, más a fórumon. Az ismerősöknek szánt infó jobb a fórumon. A főoldalt a kvázi idegenek találják meg, akik idekeverednek valahonnan.
Most találtam egy jó kis cikket Gaál Gyulától, ami a Magyar Szárnyakban jelent meg.
A légi győzelmekről szól, hogy milyen nehéz kideríteni ki mit ért el.
A fotókat pontosabban az üveglapokat Váradi László úr őrzi. Úgy tudom ő a családtól kapta. Egy jó nagy hajóládányi van belőlük! Az a terv hogy a repülős témájúak be lesznek digitalizálva és közkincsé lesznek téve mindenki számára! A családi tartalmúak idővel visszakerülnek a családhoz a repülős témájúak digitalizáció után valószínűleg a közlekedési múzeumba fognak kerülni. Ahogy halad a bedigitalizálás úgy lesz majd megosztva minden repülő baráttal.
Ha van rá igény mostantól kb heti rendszerességgel fotókkal tudok majd beszámolni a Levente II készítéséről. Ma láttam jobb szárnyfél első főtartóját. És mivel megfelelő lett az első konzol hegesztése is szombaton kapom meg a többit készre hegesztésre. Szó van róla hogy a törzs és farokfelületek csőváz hegesztését is elvégezném-e ami nagyon szép feladat lenne!