Battle of France Campaign
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
-
Megyek, de a júliusi küldetéseket kihagyom.
- V.4_TOmCSI
Engem is érdekel a dolog csak az a 2,5 órás időtartam egy kicsit sok vasárnap esténként. Pontosabban ahhoz képest sok hogy este nyolckor kezdődne.
- VO101_tvr
Jövök! Előbb azért a TrackIR-t meg kell szoknom
- VO101_Tom
Alapvetően nem tiltja semmi, hogy előbb lelépj, akkor olyan feladatot repülnél, aminél megoldható. De a 2,5 órában benne van a rep előtti gyülekező 10 perce, meg a repülés végi 20 perc, ami alatt mindenki indul haza és leszáll. A küldetés tisztán csak 2 óra.V.4_TOmCSI írta:Engem is érdekel a dolog csak az a 2,5 órás időtartam egy kicsit sok vasárnap esténként. Pontosabban ahhoz képest sok hogy este nyolckor kezdődne.
- VO101_tvr
A 109-es messze nem tudja kirepülni azt az időt. 1.5 óra és csókolom.V.4_TOmCSI írta:Engem is érdekel a dolog csak az a 2,5 órás időtartam egy kicsit sok vasárnap esténként. Pontosabban ahhoz képest sok hogy este nyolckor kezdődne.
- VO101_Tom
Van refly. Ha hazamész, landedet kapsz, akkor visszaszállhatsz.VO101_tvr írta:A 109-es messze nem tudja kirepülni azt az időt. 1.5 óra és csókolom.V.4_TOmCSI írta:Engem is érdekel a dolog csak az a 2,5 órás időtartam egy kicsit sok vasárnap esténként. Pontosabban ahhoz képest sok hogy este nyolckor kezdődne.
- VO101_Tom
Itt a Battle of France Campaign kék oldali fóruma. Aki nem tudja olvasni, az jelentkezzen be az MKHL group-ba.
http://sowc.forumotion.co.uk/c19-bof-blue
http://sowc.forumotion.co.uk/c19-bof-blue
- VO101_Tom
Aki jelentkezik erre, írjátok le, hogy milyen típusokkal tudtok/akartok repülni? Főleg a bombázó érdekel, meszával mindenki elboldogul, azt tudom...
Ezen kívül szükség lesz -valszeg hétvégén- legalább egy alkalomra, amikor navigációs gyakorlatot tartanánk azon a területen, ahol a war futni fog. Mindenkinek ismeretlen, alig használt része a térképnek, de nagyon fontos, hogy a pontosan navigáljunk már az első bevetéseken is, megtaláljuk a szükséges szektorokat, csapatokat. Földi csapatok felderítését is gyakorolni kell.
Ezen kívül szükség lesz -valszeg hétvégén- legalább egy alkalomra, amikor navigációs gyakorlatot tartanánk azon a területen, ahol a war futni fog. Mindenkinek ismeretlen, alig használt része a térképnek, de nagyon fontos, hogy a pontosan navigáljunk már az első bevetéseken is, megtaláljuk a szükséges szektorokat, csapatokat. Földi csapatok felderítését is gyakorolni kell.
-
Ju87, Bf 110, Bf 109VO101_Tom írta:Aki jelentkezik erre, írjátok le, hogy milyen típusokkal tudtok/akartok repülni? Főleg a bombázó érdekel, meszával mindenki elboldogul, azt tudom...
- V.4_Pogi
Az előbbi én voltamVendég írta:Ju87, Ju88, Bf 110, Bf 109, G50
-
- Site Admin
Na, nem volt rendesen beállítva a "vendég" felhasználói jogosultság, mostantól elvileg sem olvasni, sem pedig hozzászólni nem lehet bejelentkezés nélkül.
"In thrust we trust!"
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
109, a többit hanyagolnám ha lehet.
- Dumbo
Hát fő csapásirány a 109, de ha nagyon nagyon muszály ju-87, 88, és 110-el elboldogulok. Viszont csak 12-e péntek hajnalban érkezünk vissza nyaralásból. Esetleg előző nap, 13-a szombat estére tehetnénk a navigációt. A többiek persze addig gyakorolják, majd én a farvizen szépen elevickélek
A csütörtöki küldikre értelemszerűen nem tudok jönni
A csütörtöki küldikre értelemszerűen nem tudok jönni
-
Ju87, Ju88 és He111, Bf109
He111 csak alacsony rácsapás
Ju88 alacsony és zuhanó
He111 csak alacsony rácsapás
Ju88 alacsony és zuhanó
- V.4_TOmCSI
Szintből be tudom vállalni a 88-ast és a Heinkeleket. Zuhanóban nem erőltetném se a 87 est sem a 88-ast nem gyakoroltam velük egyáltalán.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Facebookról:
This weekend sees the start of the new Battle of France campaign on the Storm of War server. If you are interested in air combat and would like to take part please contact us. You need a decent PC, and Joystick and IL2: Cliffs of Dover. Give Combat Flight Simulation a go - live the Fall of France with us!
This weekend sees the start of the new Battle of France campaign on the Storm of War server. If you are interested in air combat and would like to take part please contact us. You need a decent PC, and Joystick and IL2: Cliffs of Dover. Give Combat Flight Simulation a go - live the Fall of France with us!
- VO101_Tom
Atag fórumon beszélgetnek arról napok óta, hogy hogyan lehetne kicsit reklámozni a clodot, hogy minél több ember megismerje - mivel kiadáskor nagyon ramaty állapotban volt, és sokan ma is inkább war thundereznek, pedig a clod össze nem hasonlítható a 2011 eleji állapottal. Ráadásul a 9 eurós ár nem pénz érte. Nemtom, hogy ennek a része ez az fb-s oldal, vagy Gruberék saját akciója, de mindegy is.
Egyébként ma volt atag fórumon egy qrva nagy anyázás, Osprey-t, Farbert, Voglert és Grubert bannolták is. Pont ebben a népszerűsítős topikban kezdtek el azon vitázni, hogy az atag küldetései szarok-e (unalmasak), és miután ezen fölszívták magukat, jött hogy ki milyen scriptet írt, ki lopott kitől, ki nem ismeri el a másik munkáját, ki melyik szervert reklámozza, satöbbi satöbbi. Mondtam is utána Farbernek, hogy ők a hülyék, egyrészt túl kicsi ez a clodos közösség ahhoz, hogy a két társaság anyázásba kezdjen (akkor is, ha nagyrészt nekik van igazuk), másrészt Bliss is legendásan arrogáns amerikai gyökér, akinek mindig csak igaza lehet (még azt a scriptet is "ő csinálta" amit alapból a clodhoz adtak. Ez a rész mondjuk vicces volt), nem is értem mit vártak ettől.
Egyébként ma volt atag fórumon egy qrva nagy anyázás, Osprey-t, Farbert, Voglert és Grubert bannolták is. Pont ebben a népszerűsítős topikban kezdtek el azon vitázni, hogy az atag küldetései szarok-e (unalmasak), és miután ezen fölszívták magukat, jött hogy ki milyen scriptet írt, ki lopott kitől, ki nem ismeri el a másik munkáját, ki melyik szervert reklámozza, satöbbi satöbbi. Mondtam is utána Farbernek, hogy ők a hülyék, egyrészt túl kicsi ez a clodos közösség ahhoz, hogy a két társaság anyázásba kezdjen (akkor is, ha nagyrészt nekik van igazuk), másrészt Bliss is legendásan arrogáns amerikai gyökér, akinek mindig csak igaza lehet (még azt a scriptet is "ő csinálta" amit alapból a clodhoz adtak. Ez a rész mondjuk vicces volt), nem is értem mit vártak ettől.