Te intezd a ti pumasaitokkal, en intezem az enyemeimnek59th_Szika írta:Én is Pumás vagyok, ha lehet én is szeretnék egyet.

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
Te intezd a ti pumasaitokkal, en intezem az enyemeimnek59th_Szika írta:Én is Pumás vagyok, ha lehet én is szeretnék egyet.
VO101_Popeye írta:
Te intezd a ti pumasaitokkal, en intezem az enyemeimnek
Szúnyogirtás, nálunk is volt ilyen kb. 2 hete.VO101_NateDog írta:Merész pilóta Esztergomban
Nálatok legalább nem egy furgon platójára szerelt gázolajköd-generátorral irtják a szúnyogokat (meg az embereket)VO101_Sanyo írta:Szúnyogirtás, nálunk is volt ilyen kb. 2 hete.VO101_NateDog írta:Merész pilóta Esztergomban
nálatok legalább irtják...Lacusch69 írta:Nálatok legalább nem egy furgon platójára szerelt gázolajköd-generátorral irtják a szúnyogokat (meg az embereket)VO101_Sanyo írta:Szúnyogirtás, nálunk is volt ilyen kb. 2 hete.VO101_NateDog írta:Merész pilóta Esztergomban
Igen, ez engem is meglepett...hátmég az, hogy láttam a kertből egy gépet, és röhögtem, hogy mennyire hasonlít egy Corsairre. aztán kiderült, hogy azért, mert egy Corsair volt, és mellesleg egy B-25össel repült kötelékben:)Csirke4 írta:Nézem ezt a Red Bull air racinget és olyan fura hogy a G terhelés néha 11,5. :O
Ez tényleg annyi vagy csak a népet hülyítik?
VO101 Mahgar írta:RIP a mai légikatasztrófa áldozatainak... Épp ott voltam a T4-es terminálon várva a saját gépem indulását.
VO101 Mahgar írta:RIP a mai légikatasztrófa áldozatainak... Épp ott voltam a T4-es terminálon várva a saját gépem indulását.
Csirke4 írta:Nézem ezt a Red Bull air racinget és olyan fura hogy a G terhelés néha 11,5. :O
Ez tényleg annyi vagy csak a népet hülyítik?