Köszi, meg is jött. Este megnézem.Lacusch69 írta:Sanyo: küldtem egy mailt X52 profil ügyben!
Joystick - HOTAS
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
-
- Site Admin
"In thrust we trust!"

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
ez van nem vágtam hogy lehet ilyetVO101_Menyus írta:![]()
Pedig én nem akartam kinevetni Nate-et de látom más megtette.

-
Én csodálkoztam hogy nen használod a profiler egyéb funkcióit... de lezártam magamban a dolgot azzal, hogy te csak vadászt vezetsz.
Juteszembe vadász... hétvégén egy kis italozás?
"Hogy megőrizd a békét, készülj a háborúra." "Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport"
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
hivj fel előtte de sztem szombat ok!VO101_Menyus írta:Én csodálkoztam hogy nen használod a profiler egyéb funkcióit... de lezártam magamban a dolgot azzal, hogy te csak vadászt vezetsz.
-
Rendicsek akkor szombaton hívlak... úgyis rég láttam a kutyákat, látom jól megnőttek!VO101_NateDog írta: hivj fel előtte de sztem szombat ok!
"Hogy megőrizd a békét, készülj a háborúra." "Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport"
-
Köszi a segítséget ez nekem is bevált!VO101_Sanyo írta:Szia!madinyu írta:Hogyan lehet ezt valahogy orvosolni?
Én úgy oldottam meg, hogy a profilerben az insert gombot rákonfigoltam a joystick egyik gombjára. Ezután már egyszerű a teamspeakben beállítani az adógombot ugyanerre.

- VO101_Tom
A 77-esek fórumáról lestem ezt (ők meg a 102VO-ról
), egy egész jónak kinéző joy-konfig progi.
http://mission4today.com/index.php?name ... ls&id=1021
Még nem próbáltam ki, ha jó, felteszem a programletöltéseink közé.

http://mission4today.com/index.php?name ... ls&id=1021
Még nem próbáltam ki, ha jó, felteszem a programletöltéseink közé.

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Menyus csapágytémában nem kaptál visszajelzést?VO101_Menyus írta:Rendicsek akkor szombaton hívlak... úgyis rég láttam a kutyákat, látom jól megnőttek!VO101_NateDog írta: hivj fel előtte de sztem szombat ok!
-
Még nem de már írok a Gronyinak délután...VO101_NateDog írta: Menyus csapágytémában nem kaptál visszajelzést?
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
köszi!VO101_Menyus írta:Még nem de már írok a Gronyinak délután...VO101_NateDog írta: Menyus csapágytémában nem kaptál visszajelzést?
- 59th_Szika
- Kapcsolat:
- VO101_Tom
Hello. Nekem nincs X52-m, profilt nem tudok adni, csak kérdem, hogy mihez kell? Mire gondoltál? Il-2-ben olyan sok gomb nem kell, x52 gombjai bőven elegendőek, amihez profiler kell az csak a rádió adógomb, az is csak azért, mert a ts nem kezeli a joy gombokat.
Ha olyasmi kell viszont, hogy milyen tengely beállításokkal, határértékekkel, érzékenységi grafikonokkal, vagy hogyishívjákokkal repülünk, abban tudok segíteni: én pl. alap lineáris kiszotással, nagyon kis dead-zone .al alapállásban. filter semelyik kormányra nicns téve, reagáljon azonnal, és úgy, ahogy húzom, lépem.
Nemtom x52-ben miket lehet vagy kell még állítani...
ui. köszönjük
Ha olyasmi kell viszont, hogy milyen tengely beállításokkal, határértékekkel, érzékenységi grafikonokkal, vagy hogyishívjákokkal repülünk, abban tudok segíteni: én pl. alap lineáris kiszotással, nagyon kis dead-zone .al alapállásban. filter semelyik kormányra nicns téve, reagáljon azonnal, és úgy, ahogy húzom, lépem.
Nemtom x52-ben miket lehet vagy kell még állítani...
ui. köszönjük

- Lacusch69
Én most X52(non Pro)-t használok, de egyetlenegy gombot sem profiloztam be (TS automata), egyedül az Y tengelyhez rendeltem hozzá a trimm működését.
Szerintem is érdemesebb a játékon belül beállítani azt a néhány gombot.
Szerintem is érdemesebb a játékon belül beállítani azt a néhány gombot.

- 59th_Szika
- Kapcsolat:
Hát nálam a Lock On-ban minden a joyon van.
Billentyűről csak a HUD színét változtatom.
Azt gondoltam, itt is hasonlóan működtethető minden.
Pedált beállítottam, joystickon irányítás megy, tüzelni tudok.
Azt gondoltam mint a locksiban, itt is mehet joyról a motor indítás, flaps ki-be, futó, trímm, stb.
Persze billentyű parancsokat feltudom profilozni, csak nem ismerem még eléggé a billentyű kombinációkat.
Azt gondoltam időt takarítok meg, ha már valakinél hasonló működik.
Sima x52-höz találtam profilt de az a Pro val nem működik. Igy kipróbálni sem tudom.
Esetleg az IL2-höz is van nyomtatható pilóta kártya?
Billentyűről csak a HUD színét változtatom.
Azt gondoltam, itt is hasonlóan működtethető minden.
Pedált beállítottam, joystickon irányítás megy, tüzelni tudok.
Azt gondoltam mint a locksiban, itt is mehet joyról a motor indítás, flaps ki-be, futó, trímm, stb.
Persze billentyű parancsokat feltudom profilozni, csak nem ismerem még eléggé a billentyű kombinációkat.
Azt gondoltam időt takarítok meg, ha már valakinél hasonló működik.
Sima x52-höz találtam profilt de az a Pro val nem működik. Igy kipróbálni sem tudom.
Esetleg az IL2-höz is van nyomtatható pilóta kártya?
- VO101_Tom
Nagyon alap dolgok vannak csak az il-2 ben, szerintem nem érdemes profilokat letölteni. Pár perc, míg végigmész a Controls menün, és a rokon dolgokat beállítod a lock onban használt gombokra. Ha valamit nem találsz a a listában, vagy nem tudod mire jó, kérdezz, és válaszolunk.
TrackIR kicsit másképp működik, zoom csak billentyűzetről (joy gombról) van, fix beállítások közt tudsz kapcsolgatni (wide, normal, gunsight nézetek).
TrackIR kicsit másképp működik, zoom csak billentyűzetről (joy gombról) van, fix beállítások közt tudsz kapcsolgatni (wide, normal, gunsight nézetek).

- 59th_Szika
- Kapcsolat:
- VO101_Tom
nyugodtan szólj, ha épp nem aktuális, akkor max. megbeszélünk egy időpontot.

-
Hello!
Van nekem egy problemem. Csinált már valakinek az x52-je olyasmit, hogy ha finoman akarod neki húzni a botot, akkor kitér egy pillanatra koppig, meg ilyesmi. Van olyan, hogy az oldalkormányt is elkezdi magától tekergetni. Ez nem csak egy irányba történik, hanem tetszőlegesen beleránt a gépbe. Próbáltam már szétnézni benne, hogy háta koszos, de belseje tiszta, felülről meg ahol hozzáférni, ott tiszta. Sztem valami éritkezési probléma, de ehez egyáltalán nem értek.
Tud valaki segíteni?
Eőre is köszi!
Van nekem egy problemem. Csinált már valakinek az x52-je olyasmit, hogy ha finoman akarod neki húzni a botot, akkor kitér egy pillanatra koppig, meg ilyesmi. Van olyan, hogy az oldalkormányt is elkezdi magától tekergetni. Ez nem csak egy irányba történik, hanem tetszőlegesen beleránt a gépbe. Próbáltam már szétnézni benne, hogy háta koszos, de belseje tiszta, felülről meg ahol hozzáférni, ott tiszta. Sztem valami éritkezési probléma, de ehez egyáltalán nem értek.
Tud valaki segíteni?
Eőre is köszi!
-
- Site Admin
Milyen alaplap, chipset és tápegység van a gépben?VO101_Pistu írta:Tud valaki segíteni?
"In thrust we trust!"

-
Tipikus potméter kopás...