EverestVO101_tvr írta:Milyen progi kellene hozzá?
http://www.lavalys.com/products/downloa ... UE&lang=hu
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
EverestVO101_tvr írta:Milyen progi kellene hozzá?
OFFVO101_Tom írta:ezt még nem ismertemVO101_Kurfurst írta:Ahogy Sztálin apánk mondta, a mennyiség önmagában is minőség!
Netezni, kisebb szövegeket begépelni, filmet nézni, zenét hallgatni. Masszív darab, nem kell annyira félteni. Reggelente ezt a kis masinát vittem magammal melóba egy kicsit mobilnetezni várakozás közben. Tegnap msn chat 2-3 órán keresztül, a kicsi billentyűzet megszokható, de egy diplomamunkát nem vállalnék be vele.VO101_Chewy írta:Mármint mire használható?
- Intel Dothan, 900MHz, 600MHz-re korlátozva, 512Mb ram (+bővítési lehetőség), 4 gigás Solid State Disk, b/g wlan, 3db 2.0 USB, egy VGA kimenet, SD és MMC kártyaolvasó, touchpad, 0.3mpixeles webcam, angol/kínai billentyűzet. Az egyetlen dolog ami nem tökéletes, az a képernyő felbontása (800x480). A képe éles és tiszta. Cd/dvd meghajtó nincs. Az egyetlen mozgó alkatrész a gépben a prociventi.Mi van benne?
Eredetileg egy Xandros linux futott rajta, de beteg voltam a nagy ikonoktól és a start gomb hiányától. Pendrive-ról feltettem rá egy Ubuntu Linux 7.10-et, de sem a lan, sem pedig a wlan-t nem tudtam feléleszteni, így pedig nehezen lett volna használható. Tegnap rászántam magam a WinXP installra, az is pendrive-ról ment. XP driverek az Asus honlapján, a webkamerán kívül minden más működik. Tegnap este filmet néztem vele wlan-on keresztül, egyedül a blu-ray rip lejátszás akadozott, minden más folyékonyan ment.Milyen programok futnak rajta?
Ez a cucc 89 rongy volt postával együtt, egyenesen Tajvanról. Kicsit többért-kevesebbért csak angol billentyűzettel is meg lehet szerezni, Angilából vagy USÁ-ból. Ha érdekel honnan vettem, elküldöm neked az ebay store címét.VO101_Chewy írta:És mennyibe kerül egy ilyen?
Ha Chewy megértette, az elég.VO101_Yosser írta:Basszus Sanyo...néha úgy szeretném érteni amiket írsz...
Nem akarom rontani az üzletedet, de a nagyobb áruházakban 3000 pénzért már hozzájutni ugyanehhez, de már több mint egy hónapja, szóval rossz vétel volt már akkor is.Dante írta:Hello mindenkinek. Ha valakit érdekelne:
ELADÓ!
1 hónapja vásárolt, nem használt, hibátlan állapotban lévő IL2: Sturmovik - 1946 játék. (+ a mellé adott bónusz DVD). Az 1946 tartalmazza az alapjátékot és az összes hivatalos kiegészítőt. Ár: 4000 Ft. Érdeklődni a domj@freemail.hu címen tudtok.