ARMA 3 (és korábbi verziók)

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_Tom

VO101_NateDog írta:Werziót feltelepítettem a gyári kulcsal. Most felrakom az Arrowhead kiegészítőt, mi kell még?
gyere fel majd Team Speak-re, adok TS szerver elérést, Arma Launchert, Addon Sync progit, meg pár modot még amikkel játszunk. Ja, és ACE2 is kell...

nemtom hogy kell hsz-re hivatkozást betenni, 2010 nov. 10 szer., 12:10 -kor küldtem be egyet, azt olvasd el. Arma 2, Arrowhead, és ACE2 kiegek legyenek ekkorra már feltéve.
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

"In thrust we trust!"
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Tom írta:
VO101_NateDog írta:Werziót feltelepítettem a gyári kulcsal. Most felrakom az Arrowhead kiegészítőt, mi kell még?
gyere fel majd Team Speak-re, adok TS szerver elérést, Arma Launchert, Addon Sync progit, meg pár modot még amikkel játszunk. Ja, és ACE2 is kell...

nemtom hogy kell hsz-re hivatkozást betenni, 2010 nov. 10 szer., 12:10 -kor küldtem be egyet, azt olvasd el. Arma 2, Arrowhead, és ACE2 kiegek legyenek ekkorra már feltéve.
Arma 2, Arrowhead, és ACE2 fent van.
TrackIrt ti használtok a játékban? Nem tudom beállítani a kihajlást, nem hajol ki teljes mértékben.
VO101_Tom

Használom, nálam jó. A trackIR szoftverben lehet profilokat baállítani, ott told fel a kihajlást.
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Jó kis gém ez, kampánynak nekiálltam, tetszik. Mikor megyünk netre?
VO101_Tom

Kedd és szerda este van nagyobb össznépi magyar hentelés (20+ fővel), egyébként meg amikor megbeszéljük...
Kép
VO101_Tom

Ma este 21:00-tól lesz nagyobb össznépi gyilok, ki jön?
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Nem akar működni az Track Ir-em az ARMA-val... egy idő után elkezd összevissza ugrálni mindenféle irányba a nézet, ha megnyomom a középre kalibráló billentyűt, akkor 15-20 másodpercig jó, de sajnos utána kezdődik újra. A TR szoftverében megnéztem tisztán látja a clip mindhárom infrareflektorát, nincs zavaró jel. IL2ben semmi gond, ott megy rendesen. Volt régen az OFPben egy "headbug"-nak nevezett jelenség arra hasonlít. Van valami ötletek?
VO101_Tom

Nálam ez egyetlen szerveren, a magyar Frontlines-on jött elő, máshol nem. Megoldást nem tudok, de nem a trackIR-el van a baj.
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Egy profilt tudna nekem adni valaki? Hátha működne rendesen.
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_NateDog írta:Egy profilt tudna nekem adni valaki? Hátha működne rendesen.
Egy profilt tudna nekem adni valaki? Hátha működne rendesen. Köszi!
:mrgreen:
VO101_Sanyo
Site Admin

Este átküldöm. :)
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Sanyo írta:
Este átküldöm. :)
köszi!
VO101_Mate

VO101_Sanyo írta:
Legutolsó Arrowhead patch. Jelenleg 1.57-nél jár.
Találtam most egy ilyet:

1.59

http://www.arma2.com/index.php?option=c ... -1&lang=en
VO101_Mate

Érdekes, a letölthető verziót nem engedi telepíteni, a Steam meg nem frissíti a játékot 1.57-ről 1.59-re.
VO101_Sanyo
Site Admin

"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Lecsó

Megvettem az armákat, gyertek vissza, játszunk ezzel is...
Nem csak az a buzi CoD van a világon... :068:
VO101_Sanyo
Site Admin

Ma nem érek rá, de holnap kora délutántól nyomhatnánk egy hosszabb ArmA2 partit, ha gondoljátok. Megpróbálok beüzemelni egy dedikált szervert a gépemen.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Tom

Lecso, ezt főleg neked másolom ide (Nate, neked megy már az Arma2?), ezeket kéne végigzongorázni, fileokat nem tudok ftp-re tenni (Smile ftp végleg lehalt?), de torrenten vagy skypeon át tudom küldeni ami kell. Az ACE az netről tölt mindent.

Na, akkor szép sorjában :) Lehet elsőre hosszúnak tűnik, de nem gáz.

01 - Addoncync. Ezzel az ACE2-t teszed a gépre, első install után sokat töltöget, várd végig. A kiadott lista alján vannak fileok, amiknek státusza az, hogy "new local", azokat letörölheti a progi, azok régi fileok. A progi installját, beállítását elmondhatom TS-en is, de itt a 3-as pontban részletesen le van írva (hmm, link ennél az url-nél nem működik, teljes vastagított szöveget másold be a címsorba): http://wiki.armed-assault.hu/index.php/ ... _kezdőknek

02_Arma_II_launcher Gyakorlatilag a parancsikonozást váltod ezzel ki, indításkor észleli ha az Arma II mappáiba új MOD mappa kerül (@-os mappák). Install után ha Armázni akarsz, erre klikkelsz, bepipálod melyik addonokat akarod vele indítani, majd nyomsz egy startot.

03_TeamSpeak_35 Ez az ACRE - Advanced Combat Radio Environment MOD-hoz kell feltenni.
(EDIT: ma már nem aktuális, a legújabb TS is kezeli az ACRE-t, de egymás közt annak szerintem nincs értelme, de kipróbálhatjuk, ha gondoljátok). Az a poén benne, hoyg TS-en csak azt hallod aki a játékban is közelben áll, egyébként rádiót kell használni, csatornákat álligatni, satöbbi. Sok játékos esetén, meg coop küldikben van értelme, ahol kihallgathatod a másikat)

04_ACRE_TS_Plugin Ez a beszélgetős TS plugin, a ts adását a játékhoz szinkronizálja, csak a közeli embereket hallod, de őket mindenkit, ellenség, saját, az mindegy. Install előtt a TS3-at ki kell kapcsolni, majd ha felment, TS3-35 elindít, Settings/Plugins menüt megnyitod, ott kipipálod az ACRE plugin-t, és kész. Utána indíthatod is a játékot (Arma II Launcherben az ACRE előtt pipa legyen), és működni fog. Induláskor a TS3-35 frissítést kér, értelemszerűen azt NEM kéred.

Következő lépésben a @-os mappákat másoljátok be az Arma II főkönyvtárába
Ezt végigmondom, melyik mod micsoda (Arma II Launcherben is ezen a néven jelennek meg, ne írd át, ezeket sorolja végig a host induláskor):

@asr - AI viselkedését változtatja meg, javítottak rajta kicsit. Hasonló már az Arma ACE-hez is volt, gondolom azóta csak javítottak rajta.
@BAGHDAD - ebbe begyűjtöttünk 6-7 különböző modot, ezeket így egy kapcsolóval lehet aktíválni. Ebben vannak Száddám Iraki hadseregének egyenruháitól kezdve Baghdad térképig minden. Átrajzolt növényzet, Mig23, Mig27, kézifegyverek, ilyesmik.
@FRONTLINES - Ez a frontlines hadjárathoz szükséges mod, a mappa legyen meg, minden játék előtt a frisset le kell szedni az oldalról, és azzal indítani az aznapi játékot.
@JTD - Fire and Smoke, csak kis grafikai javítás ezekre. Képek Ez opcionális, az ő szervereiken sem tiltva, sem kötelezővé téve nincs.
@stmovement - Ez is opcionális, apró objektumokba, kiálló drótba nem akad el a katona.

Ha az ACE fel van telepítve: Utolsó lépésben a keys, missions, userconfig mappákat másoljátok be az Arma II főkönyvtárába, ha felülírna valamit, azt NE írjátok felül Valszeg saját ACE beállítások lehetnek azok a keys mappában. Minden más mehet. A missionsban lévő pályákat másoljátok be az MP missionsba is, ha hostolni akartok, vagy offline megnézni egyik-másik mapot. A Baghdadv2.Baghdad.pbo mapot én a netcache-ből szedtem ki, esetleg oda is bemásolhatjátok, nemtom arma innen is betölti-e, 28 megát sokáig töltene a hosttól.
Kép
VO101_Tom

Ez pedig az az odal, amiről beszéltem, letölthető plusz pályák, cuccok, satöbbik:

Operation Arrowhead file-s:
http://www.armaholic.com/list.php?c=arma2_oa_files
Kép
Válasz küldése