Joystick - HOTAS
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_RatBaG
flatout 2 joystickkal?! az igen! :DDD
- Lacusch69
Ha nem fontos a HOTAS, akkor Microsoft Sidewinder Precision Pro-t ajánlok. Per pillanat nincs megfelelő sem a Vaterán, sem a Teszveszen, de szokott lenni 4-8eFt közötti villámárral. Pár napot érdemes várni...

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
ha joystick akkor saitek...VO101_Attiska írta:Tegnap elhalálozott a szeretett Cyborg 3D-m 8 éves korában egy kis Flarout 2-zés közben.Mechanikai törés, ennyi volt. Párszor már jónéhány forrpontot újraforrasztottam, így ismét jó lett, de most már menthetetlen.
Mit érdemes helyette venni épeszű keretek között. A vaterán elég jó áron lehet találni Cyborg Evo Wirelesst, mi a tapasztalat róla? Vagy inkább az Aviator?
Aviátor nekem formára nagyon tetszik!
-
Mé', egész jól ment vele.VO101_RatBaG írta:flatout 2 joystickkal?! az igen! :DDD

- VO101_Tom
Saitek Cyborg Evo 3D 9e HUF Media Marktban is. Én ezt használom, qrvajó.

-
Én is szeretem a MS sidewindert... Ahány potis joyom volt eddig, mind beszart, szaggatott egy idő után...
Optikai érzékelő rulez...
Optikai érzékelő rulez...

- VO101_tvr
Van egy MS SideWinder FF-es joy-om a polcon.
Csak még a régi, nem SideWinder2. Gameportos. Szoval XP-vel nem megy a ForceFeedback. Nem adtak ki drivert hozzá csak win2000-ig. Egyébként örök életű darab.
Microsoft terméktámogatásról ennyit... Ha már a joy véletlenül örök életűre sikeredett...

Csak még a régi, nem SideWinder2. Gameportos. Szoval XP-vel nem megy a ForceFeedback. Nem adtak ki drivert hozzá csak win2000-ig. Egyébként örök életű darab.
Microsoft terméktámogatásról ennyit... Ha már a joy véletlenül örök életűre sikeredett...

- Lacusch69
XP SP2-vel biztos, hogy megy az FFB. Ilyen joyt használtam fél évig, aztán lecseréltem az FFB nélküli MS-re (azt később X52-re)VO101_tvr írta:Van egy MS SideWinder FF-es joy-om a polcon.![]()
Driver tényleg nincs hozzá, de a Vezérlőpult/játékvezérlőkben az XP felismeri, ha azt az utasítást adod neki, hogy MS Sidewindert keressen.
De nem tudod az FFB-t állítgatni, csak egy üzemmódban megy.

- 1/3_vszd_Stall
-S-
Emberek!Tudtok valami tippet adni, hogy miként lehet +gyógyítani a Saitek EVO-m?
A probléma lényege: loopingot akar a Messa járni,
s az Istenért sem tudom jobb belátásra bírni.
Próbálkoztam már a beállításokkal,trimmel stb. de végül rá kellett jönnöm, hogy a joy a hibás.
A tesztnél nem ugrik vissza a "kereszt" középre, csak vad rángatásokra hajlandó. Nyomtam már mindenféle silikonnal,az sem használt.
Nem egy agg darab, kb. egy-másfél esztendős. Lehetséges, hogy ennyi vóót'?
Stall
Emberek!Tudtok valami tippet adni, hogy miként lehet +gyógyítani a Saitek EVO-m?

Stall
- Lacusch69
Joystick szétszed, potmétereket kontaktsprayvel full-full-full nyomni, hogy csorogjon belőle, és közben mozgatni a kart. Jó esélyed van a javulásra.
Ha így nem megy, akkor érdemes a forrasztásokat, kábeleket, NYÁK-ot átnézni, folytonossági hibákat keresve. Esetleg a potméter ellenállás-változását mérni.
Azért bízom benne, hogy a szilikont nem a potikba nyomtad...
Ha így nem megy, akkor érdemes a forrasztásokat, kábeleket, NYÁK-ot átnézni, folytonossági hibákat keresve. Esetleg a potméter ellenállás-változását mérni.
Azért bízom benne, hogy a szilikont nem a potikba nyomtad...

-
optikai érzékelők RULEZ... 

- 1/3_vszd_Stall
Köszi a tanácsot, +prószálom a tipp szerinti gyógyítást..
Stall
Stall
-
Üdv Stall !1/3_vszd_Stall írta:Köszi a tanácsot, +prószálom a tipp szerinti gyógyítást..
Stall

A problémát olvasva, saját tapasztalat:
-másfél éve hasonló probléma volt a magasságival. akkor kontakt spray, meg szétszedés. nem javult, veszekedtem, ordítottam rá. csapkodtam és egyszer csak elmúlt.
-rángatás a rudderen, illetve a kalibrálásom elment az oldalkormányról többször. ez ment egy évig, többször a rudder miatt nem sikerült fölszállni stb.
gondoltam másfél hete, hogy ennek már úgyis mindegy alapon darabjaira szedem. szétkaptam és nem túl óvatos formában nézegettem, hogy miként is műxik a szerkezet. rájöttem, hogy darabokban szarabb tárolni, majd összeszerelés óta kifogástalanul működik minden.
-kopp kopp-
Az enyém már idősebb darab, kb. 4 éves, de az első hasonló jellegű problémáim nekem is 1-1.5 év múlva jelentkeztek.
Tehát, hidegvágó, kalapács, bontóvas, majd hegesztővel összerakni.

- 59th_Roy
- Kapcsolat:
Sziasztok. Nem sűrűn járok erre, meg mostanában nem is ment a fórum ha jól láttam. Szóval csinálgatjuk még a huzatokat kérésre, nálunk már szinte mindenkinek van.Ha érdekel nyugodtan írjatok a hotasprotector@cougar.hu címre, tudunk még csinálni, amig van alapanyag.VO101_tvr írta:Ismered őket?VO101_Menyus írta:http://www.hotprot.extra.hu/
Nekem már van egy. Igen jó cucc! (akár ki is tehetnénk ez oldalra)
Mit lehet tudni róla?
Üdv Roy.
-
Sziasztok!
Új vagyok még ezen a forumon, bár már régóta olvasgatom ezt is, meg az oldalra feltett, tök jó dolgokat (ez a nyalizás helye)
Volna egy kérdésem minden X52-es tulajhoz...
Kb 1 hete vettem meg a joy-t, a kezdeti telepítési nehézségek után (6 szorra sikerült feltelepíteni...) végre ki is próbáltam, minden tök jó, minden tök szuper.
Kérdésem és egyben problémám is: A Team Speaken nem tudok (nem enged) más adógombot kijelölni csak a joyba épített egeret, vagyis az egér bal gombját...Ez néha fura dolgokat eredményez mert ha az egér kurzor épp valami program fölött van, és én beszélni akarok...
Hogyan lehet ezt valahogy orvosolni? Léci segítsen aki tud.
Köszi előre is.
Új vagyok még ezen a forumon, bár már régóta olvasgatom ezt is, meg az oldalra feltett, tök jó dolgokat (ez a nyalizás helye)

Volna egy kérdésem minden X52-es tulajhoz...
Kb 1 hete vettem meg a joy-t, a kezdeti telepítési nehézségek után (6 szorra sikerült feltelepíteni...) végre ki is próbáltam, minden tök jó, minden tök szuper.
Kérdésem és egyben problémám is: A Team Speaken nem tudok (nem enged) más adógombot kijelölni csak a joyba épített egeret, vagyis az egér bal gombját...Ez néha fura dolgokat eredményez mert ha az egér kurzor épp valami program fölött van, és én beszélni akarok...
Hogyan lehet ezt valahogy orvosolni? Léci segítsen aki tud.
Köszi előre is.
-
- Site Admin
Szia!madinyu írta:Hogyan lehet ezt valahogy orvosolni?
Én úgy oldottam meg, hogy a profilerben az insert gombot rákonfigoltam a joystick egyik gombjára. Ezután már egyszerű a teamspeakben beállítani az adógombot ugyanerre.

"In thrust we trust!"

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
MEKKORA ötlet!VO101_Sanyo írta:Szia!madinyu írta:Hogyan lehet ezt valahogy orvosolni?
Én úgy oldottam meg, hogy a profilerben az insert gombot rákonfigoltam a joystick egyik gombjára. Ezután már egyszerű a teamspeakben beállítani az adógombot ugyanerre.

köszi!
-
- Site Admin
lolVO101_NateDog írta:MEKKORA ötlet!
![]()
![]()
köszi!
"In thrust we trust!"

-

Pedig én nem akartam kinevetni Nate-et de látom más megtette.

"Hogy megőrizd a békét, készülj a háborúra." "Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport"
- Lacusch69
Sanyo: küldtem egy mailt X52 profil ügyben!