Ma én is leszek, ha minden jól megy !
Azt azért valaki elárulhatná, hogy ugrás után mivel nyitom az ernyőt ? Valahogy ez kimaradt az ejtőernyős kiképzésen !
SOWC küldetések
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_Sheriff
Elvileg magától nyitja, csak néha mégsem.VO101_Papi írta:Ma én is leszek, ha minden jól megy !
Azt azért valaki elárulhatná, hogy ugrás után mivel nyitom az ernyőt ? Valahogy ez kimaradt az ejtőernyős kiképzésen !
A barátok jönnek mennek, az ellenségek meg csak gyűlnek...
- V.4_Pogi
Én nagy valószínűséggel nem tudok ott lenni a mai hirigen :/
- VO101_Sheriff
Srácok nézzétek meg a mai missiont, mert elég hosszúnak ígérkezik. A térkép aljáról indulunk, úgyhogy mindenki hozzon hideg élelmet
Ja, a teli tank alap.
Ja, a teli tank alap.
- VO101_tvr
Tom, köszönöm a skin-t! Pontosan melyik mappába is kell betenni?
- VO101_Tom
Szívesen. Ide: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\PaintSchemes\Skins\ meszákVO101_tvr írta:Tom, köszönöm a skin-t! Pontosan melyik mappába is kell betenni?
- VO101_Tom
Ok. Holnap?V.4_Pogi írta:Én nagy valószínűséggel nem tudok ott lenni a mai hirigen :/
- VO101_Tom
Vasárnap a kezdés előtt két órával lesz egy teszkör, legalább 40 ember kellene hozzá, aki épp gépközelben van, magyar idő szerint hétkor nézzen már be SOWC szerverre. Danke.
- VO101_Tom
Nagyon jó volt a mai küldetés, Farber a debriefingen kifejezetten kérte (meg később átjött a csatornánkra is elmondani), hogy köszönjem meg az összes magyarnak, aki részt vett a mai bevetésen, mert főleg a mi ténykedésünk húzta pozitívba a mai este mérlegét. A cél fölött mikor elkezdtünk dogolni, tőlünk délre kicsit alacsonyabban a JG4-esek is belefutottak egy kisebb csapatba. Ez lefoglalta az angolokat annyira, hogy a Stukákból egyetlen gépet lőttek meg, de a többi sikeresen bombázott és haza is jutott.
A küldetésen megint az angolok voltak többen, 54 pilótából a veszteségük 25 körül volt (pontos számot nem tudott Farber mondani), a német oldal 37 pilótából vesztett 17-et (ebben benne vannak a motorhiba miatt ugrani kényszerült pilóták is). A bombázók vesztesége gyakorlatilag nulla, a feladatot végrehajtottuk, ez egyértelmű német siker
A küldetésen alkalmazott négy feladat (szabad vaszászat, bombázó közel kíséret, bombázó magassági fedezet, bombázók előtt sweep) folyamatosan forogni fog, hogy ne legyen ugyanaz a feladat állandóan, de a magyar csapat számíthat rá, hogy többször kapunk majd szabad vadászatot, mert mi stabilan hozzuk a 10+ részvételi létszámot (ma pl. 14 magyar pilóta volt bent). Ez a századokra leosztott feladatszervezés egyébként nekem nagyon tetszett, és jól is működött.
A küldetésen megint az angolok voltak többen, 54 pilótából a veszteségük 25 körül volt (pontos számot nem tudott Farber mondani), a német oldal 37 pilótából vesztett 17-et (ebben benne vannak a motorhiba miatt ugrani kényszerült pilóták is). A bombázók vesztesége gyakorlatilag nulla, a feladatot végrehajtottuk, ez egyértelmű német siker
A küldetésen alkalmazott négy feladat (szabad vaszászat, bombázó közel kíséret, bombázó magassági fedezet, bombázók előtt sweep) folyamatosan forogni fog, hogy ne legyen ugyanaz a feladat állandóan, de a magyar csapat számíthat rá, hogy többször kapunk majd szabad vadászatot, mert mi stabilan hozzuk a 10+ részvételi létszámot (ma pl. 14 magyar pilóta volt bent). Ez a századokra leosztott feladatszervezés egyébként nekem nagyon tetszett, és jól is működött.
- VO101_Sheriff
A gépkiosztást hogy kell számolni Tom?
- VO101_Tom
Itt van ez a lista: https://docs.google.com/spreadsheet/pub ... utput=html
A küldetés dátuma szerinti táblázatot kell használni, és a század létszámának megfelelő típusokat kell kiválasztani, DE ezek tetszés szerint csoportosíthatók. Tegnap 14-en voltunk ben, ezért elhoztuk a 10-es és a 4-es sort, mert így volt a legkevesebb E-3, de ha akartuk volna, akkor 2x a 7-est is hozhattuk volna akár. Ebben nincs megkötés, csak annyi, hogy az összlétszám stimmeljen.
Ezek után van egy saját lista, hogy eddig ki milyen géppel ment, azt én osztom el, hogy mindenki kb. azonos arányban kapja a típusokat.
A küldetés dátuma szerinti táblázatot kell használni, és a század létszámának megfelelő típusokat kell kiválasztani, DE ezek tetszés szerint csoportosíthatók. Tegnap 14-en voltunk ben, ezért elhoztuk a 10-es és a 4-es sort, mert így volt a legkevesebb E-3, de ha akartuk volna, akkor 2x a 7-est is hozhattuk volna akár. Ebben nincs megkötés, csak annyi, hogy az összlétszám stimmeljen.
Ezek után van egy saját lista, hogy eddig ki milyen géppel ment, azt én osztom el, hogy mindenki kb. azonos arányban kapja a típusokat.
- VO101_Sheriff
Értem. Köszi!VO101_Tom írta:Itt van ez a lista: https://docs.google.com/spreadsheet/pub ... utput=html
- VO101_Tom
- VO101_Sheriff
Elvileg 3 Stukát lőttek le, ami nagyon jó arány a korábbiakhoz képest.
- VO101_Tom
- Herr Laca
Ti is kaptatok emailt,hogy adományt gyűjtenek mert Angliába akarják áthelyezni a szervert?
- VO101_Tom
A fórumon olvastam. Nem elérhető a stat, mert elszállt a szerverben a táp és az alaplap. Ideiglenesen Vogler gépén fut, de a szerverbe kell új cucc, meg ha már így alakult, át akarják hozni Európába a megmaradt részeket. Aki tudja, pár $-al támogassa őket.
- VO101_Mortuus
Egyetlen Stuka elvesztése is ROSSZ arány!VO101_Sheriff írta:Elvileg 3 Stukát lőttek le, ami nagyon jó arány a korábbiakhoz képest.
Amit ma megtehetsz, azt holnap is.
- VO101_Tom
Kint van a szombati briefing
http://sowc.forumotion.co.uk/t176-mission-9#1110
http://sowc.forumotion.co.uk/t176-mission-9#1110