Üdv Roy.
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
A meglévő vállalkozás lett kibővítve, hogy megfelelő alap legyen a webshop mögött. Az oldalt nem kifejezetten ezzel a céllal indítottam, csak igyekszem megfelelni az időközben felmerült igényeknek.59th_Roy írta:Te indítottál egy vállalkozást ezzel kapcsolatban, vagy csak egy szép weboldal?
serintem a saitek evo teljesen jóReflected írta:Szeretnék egy jó, tartós FFB joystickot, tudnátok tanácsot adni?
Az X52 túl drága, és nekem csak bot kell. Úgy hallottam, hogy a MS Sidewinder FFB 2 jó, csak éppen sehol sem kapható.
Köszi!
Logitech G940Reflected írta:Köszi, de pont az a lényeg ,hogy FF-t keresek. Most egy Saitek aviatorom van, nagyon szeretem, csak rugós, és RoF-ban ez nem előny.
igen tudok, nem értem mit szarozotok "béta" állapotú op rendszerekkel, tegyél fel XP-étV.4_Vogel írta:Sziasztok!
Windows 7 alatt az SST szoftverben miért nem müködnek a macrok? Az hagyám, hogy új profilt kellett csinálni a .dat helyett .pr0. Se a kombókat (pl ctrl+T) nem ismeri és nem futtat macrót. Ja és win7-re készített SST és driver van fenn. Tud valaki segíteni?
Rendszergazdaként indítsd el az SST progit (Profile Editort és a Profilert is). Én az il-2-t, Saitek SST-t, TS-t is, TrackIR-t is, mindent ebben indítok, így működik! Papira ne hallgass, ő nem is használ Win7-et, csak károg itt.V.4_Vogel írta:Sziasztok!
Windows 7 alatt az SST szoftverben miért nem müködnek a macrok? Az hagyám, hogy új profilt kellett csinálni a .dat helyett .pr0. Se a kombókat (pl ctrl+T) nem ismeri és nem futtat macrót. Ja és win7-re készített SST és driver van fenn. Tud valaki segíteni?
Ez a "nekem nem olyan van, ezért a tied szar" elég gyerekes nem? Főleg, ha egy elavult, 32 bites oprendszert ajnározol. A kedvenc XP-d már a 4GB ramot sem tudja kezelni, egy proginak max 2GB-ot enged (Photoshop itt már meg is halt kb) a 64 bites procik, programok előnyeit ki sem használja, és ha egy oprendszer egyetlen összehasonlítsi alapja az, hogy egyszerű mint a faék, akkor még a DOS is jobb nála nem?VO101_Papi írta:húúú, tényleg, látom tökéletesen működik a win7![]()
Mert senkinek sincs olyan összetákold gépe, mint neked.VO101_Papi írta:húúú, tényleg, látom tökéletesen működik a win7![]()
Dolgoztam egész nap, te tudod még, hogy mit jelent ez a szó?VO101_Papi írta:de inkább arról beszéljünk Sanyobá, hogy hol a tökömben voltál 30.-án, nem bírtad otthagyni a win7-et mi, féltél, hogy magában valami galibát csinál