Joystick - HOTAS

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

59th_Roy
Kapcsolat:

Sziasztok. Sanyo, az új weboldalunkon a linkekhez bepakoltam a Flyonline oldalt is a Hotas-okkal kapcsolatosan ;) Te indítottál egy vállalkozást ezzel kapcsolatban, vagy csak egy szép weboldal?

Üdv Roy.
A Titanicot profik építették, Noé bárkáját pedig amatőrök. Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

59th_Roy írta:Te indítottál egy vállalkozást ezzel kapcsolatban, vagy csak egy szép weboldal?
A meglévő vállalkozás lett kibővítve, hogy megfelelő alap legyen a webshop mögött. Az oldalt nem kifejezetten ezzel a céllal indítottam, csak igyekszem megfelelni az időközben felmerült igényeknek. :)
"In thrust we trust!"
Kép
Miklós

Don't be chicken McFly!
Bocs ha ekezet nelkul irok, a notebookom angol billentyuzetes.
Reflected

Szeretnék egy jó, tartós FFB joystickot, tudnátok tanácsot adni?
Az X52 túl drága, és nekem csak bot kell. Úgy hallottam, hogy a MS Sidewinder FFB 2 jó, csak éppen sehol sem kapható.
Köszi!
Sirály
Kapcsolat:

Reflected írta:Szeretnék egy jó, tartós FFB joystickot, tudnátok tanácsot adni?
Az X52 túl drága, és nekem csak bot kell. Úgy hallottam, hogy a MS Sidewinder FFB 2 jó, csak éppen sehol sem kapható.
Köszi!
serintem a saitek evo teljesen jó
"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk."
VO101_Tom

Ja. Saitek Evo jó, de ne FF-et vegyél. Kerestem én is Media Marktban, de csak olyat találtam. A sima 9e Ft helyett az FF 17-ért egyrészt sok, másrészt nem lehet a joyt lerögzíteni, nemtom FF-nél nem ugrál-e odébb az asztalon...
Kép
Reflected

Köszi, de pont az a lényeg ,hogy FF-t keresek. Most egy Saitek aviatorom van, nagyon szeretem, csak rugós, és RoF-ban ez nem előny.
VO101_Papi

Reflected írta:Köszi, de pont az a lényeg ,hogy FF-t keresek. Most egy Saitek aviatorom van, nagyon szeretem, csak rugós, és RoF-ban ez nem előny.
Logitech G940 :icon_crazy: occó kínai másolatban :icon_crazy:
V.4_Vogel

Sziasztok!

Windows 7 alatt az SST szoftverben miért nem müködnek a macrok? Az hagyám, hogy új profilt kellett csinálni a .dat helyett .pr0. Se a kombókat (pl ctrl+T) nem ismeri és nem futtat macrót. Ja és win7-re készített SST és driver van fenn. Tud valaki segíteni?
VO101_Papi

V.4_Vogel írta:Sziasztok!

Windows 7 alatt az SST szoftverben miért nem müködnek a macrok? Az hagyám, hogy új profilt kellett csinálni a .dat helyett .pr0. Se a kombókat (pl ctrl+T) nem ismeri és nem futtat macrót. Ja és win7-re készített SST és driver van fenn. Tud valaki segíteni?
igen tudok, nem értem mit szarozotok "béta" állapotú op rendszerekkel, tegyél fel XP-ét :lol: :icon_crazy: :twisted:
VO101_Tom

V.4_Vogel írta:Sziasztok!

Rendszergazdaként indítsd el az SST progit (Profile Editort és a Profilert is). Én az il-2-t, Saitek SST-t, TS-t is, TrackIR-t is, mindent ebben indítok, így működik! Papira ne hallgass, ő nem is használ Win7-et, csak károg itt.

Kipróbáltam, I16 gear leeresztésre csináltam egy makrót, rendesen működött az is.

Amíg nem használtam ezt, addíg ilyen hibák jöttek elő, hogy a TS-ben pl. nem hallották a hangom ha eltaszkoltam róla (én hallottam mindenkit), az SST progi gombjait nem érzékelte, ha eltaszkoltam róla, TrackIR középre igazító gombját nem vette figyelembe játék alatt (maga a nézelődés ment), ilyesmik. Mivel belépsz a játékba, ergo eltaszkolsz ezekről a programokról, ezek a hibák előjönnek.

Ha új vagy Vistában/W7-ben, akkor újdonság lehet ez a megkölönböztetett indítási mód, amit elvileg arra találtak ki, hogy hiába vagy rendszergazdaként belépve a gépbe (mert a felhasználói jogosultságokat az otthoni gépen senki nem használja), a kártékony programok ne tudjanak a rendszerben módosításokat végezni. Ezért kell az ilyen háttérben futó programokat "rendszergazdai" módban indítani.

Ha közvetlen az exe file-on nyitsz tulajdonság lapot, ott véglegesen is be tudod állítani, alapértelmezetként is rendszergazdai módban induljon el.
Kép
VO101_Papi

húúú, tényleg, látom tökéletesen működik a win7 :lol: :icon_crazy:
VO101_Sanyo
Site Admin

Vagy teljesen kikapcsolod az UAC-ot.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Tom

VO101_Papi írta:húúú, tényleg, látom tökéletesen működik a win7 :lol: :icon_crazy:
Ez a "nekem nem olyan van, ezért a tied szar" elég gyerekes nem? Főleg, ha egy elavult, 32 bites oprendszert ajnározol. A kedvenc XP-d már a 4GB ramot sem tudja kezelni, egy proginak max 2GB-ot enged (Photoshop itt már meg is halt kb) a 64 bites procik, programok előnyeit ki sem használja, és ha egy oprendszer egyetlen összehasonlítsi alapja az, hogy egyszerű mint a faék, akkor még a DOS is jobb nála nem?

Nekem a W7/64 az egyetlen használható oprendszer (4GB ram, 64 bites proci). Az XP-hez alig van driver (Wacom ceruza, 3dx Connection pl.), a Vista OpenGL-ben szar (Photoshop CS4, Mudbox, stb nem megy rajta), a W7-el semmi gond nincs. Ja, de. Rendszergazdaként kell indítani egy-két fájlt. Bakker, ez tényleg kemény.
Kép
VO101_Papi

most röhögök Tom, hogy így reagáltad le, azé ne vedd a szívedre a hülyéskedést :lol: :icon_crazy:
V.4_Vogel

Látom vihart kavartam :)

Mindenesetre egyszerű megoldás, advanced macro volt a neve.
Egyébként w7/32 van fenn, mert jobban futnak a dolgok, és 32es mert fussanak nekem az old jatekok. Természetesen átrágtam magam w7 rendszer dolgaim így elsőként az UAC-ot tiltottam le, majd az ál-rendszergazdai jogaimat piszkáltam meg. Ja meg win98 style :D Mivel eddig több az fps mint xp-ben, addig marad. Eddig egy program nem futott, KRESZ C tip. :D magyar fantasztikus szoftver.
VO101_Sanyo
Site Admin

VO101_Papi írta:húúú, tényleg, látom tökéletesen működik a win7 :lol: :icon_crazy:
Mert senkinek sincs olyan összetákold gépe, mint neked. :) Az tény, hogy az XP már rettenetesen elavult. A Win7 először nagyon szokatlan volt, annak ellenére, hogy minden csiricsáré eyecandy kikapcsolásával kezdtem. A Win7 egy erősen feltupírozott és javított Vista. A Vistát a megjelenésekor képtelen voltam megszeretni, pedig igazán próbálkoztam. :) Aztán amikor láttam, hogy Ubuntu linuxon tökéletesen és hibátlanul üzemel az a mobilnet eszköz ami Vistán egyfolytában kékhalálozta a notebookomat, nem volt kérdés a csere.

A Vista nem jött be, az XP ugyan még támogatva lesz egy darabig, de szerintem jobb most váltani, mint mondjuk 1-2 év múlva. Sajnos a scanneremet kidobhatom, de az már XP alatt is beteges támogatással bírt, Win7-en pedig meg sem mukkan.

Jól eltértünk a topiktól, de nem baj.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Papi

na pont ezért maradok még 1-2 évig xp-én, -mivel amiket jelenleg használok azoknak bőven elég, azért meg, hogy szebb legyen felesleges cserélnem- addigra a win7 kinövi a gyerekbetegségeit, ti meg PROFIK kitapasztaljátok, mi hogy műkszik és járok majd a nyakatokra:icon_crazy:
bár azt nem értem, hogy mitől is összetákolt a gépem? me csavarok vannak benne nem szegek :icon_crazy:

de inkább arról beszéljünk Sanyobá, hogy hol a tökömben voltál 30.-án, nem bírtad otthagyni a win7-et mi, féltél, hogy magában valami galibát csinál :lol:
VO101_Papi

egyébként melyiket a 32-est, vagy a 64-est érdemes felrakni?
VO101_Sanyo
Site Admin

VO101_Papi írta:de inkább arról beszéljünk Sanyobá, hogy hol a tökömben voltál 30.-án, nem bírtad otthagyni a win7-et mi, féltél, hogy magában valami galibát csinál :lol:
Dolgoztam egész nap, te tudod még, hogy mit jelent ez a szó? :icon_crazy:
"In thrust we trust!"
Kép
Válasz küldése