Az én koromban már az is nagy eredmény, ha van benne erő...VO101_tvr írta:Alul vagy felül nem szeretsz lenni?

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
Az én koromban már az is nagy eredmény, ha van benne erő...VO101_tvr írta:Alul vagy felül nem szeretsz lenni?
Ha jonne meg valaki akkor lehetne mienk a negyagyas.VO101_Papi írta:TB-Papi egy kétágyas rendel, anyákat nem viszünk, és nem tudjuk mikor megyünk
Attol fugg Tibi mikor es mivel megy, lehet nekem is kell majd fuvar.VO101_Tom írta:
Mi Andival valszeg péntek du. megyünk, vasárnap jövünk. 3 hely van még a kocsiban. Újpestről megyünk.
Sztem hozzánk beférsz hamár nem hozunk kutyát.VO101_Sheriff írta:Betársulnék valakihez, lefelé találkozhatunk pesten, de visszafelé jó lenne bián keresztül. (péntek-vasárnap időintervallum)
Okés, megdumáljuk.VO101_Menyus írta:Sztem hozzánk beférsz hamár nem hozunk kutyát.VO101_Sheriff írta:Betársulnék valakihez, lefelé találkozhatunk pesten, de visszafelé jó lenne bián keresztül. (péntek-vasárnap időintervallum)
Valszeg szabin leszek, szal jössz amikor akarsz. (csak ne túl későnVO101_Menyus írta:Nálam a szokásos áll, hogy péntek 3kor végzek. Ha Nate is otthon van addigra, akkor én háromnegyed óra múlva ottvagyok nála, onnan meg max egy óra Biatorbágy.
VO101_Papi írta:TB-Papi egy kétágyas rendel, anyákat nem viszünk, és nem tudjuk mikor megyünk
Most akarják kideríteni melyikük "az"VO101_Yosser írta:
Mi az bazzeg lányok vagytok? ráadásul 3-an? bazz...