Update: 11-12-13 marad "talán", a többi oké. A 14-vel kezdödő héten Ausztria, csütörtökön jövünk haza. A többi időpont is megfelel, de pénteken úgy 5-ig dolgozom, 7-8 előtt nem érek oda Szedresre.
Ahogy elnézem a táblázatot, a többségnek az utolsó két hétvége felel meg. Jó lenne még ebben a hónapban kitalálni, hogy a 3. vagy a 4. hétvégén tartjuk meg a szokásos, messze földön híres "Nagy Szedresi VO101 Mulatságok"-at.
A mostani állás szerint nekem a 3. hétvége lenne a legjobb. Amikor Tibivel beszéltünk, ő is ugyanerre szavazott múlt szombaton.
Sokan kérdezitek, hogy mi van Szedressel? Nos az a baj, hogy rengeteg bizonytalan tényező van jelenleg. Lehet megindul néhány héten belül a felújítás, mert munkásszálló lesz a cucc, de lehet, hogy nem. Ráadásul én is el vagyok havazva...nem akarok segget csinálni a számból, hogy megadok egy időpontot és utána lemondom. A hétvégén megpróbálom lecsekkolni és összeegyeztetni a dolgokat és akkor előrébb leszünk!
Addig is mindenki igyon fröccsöt!
Gyopárt a Hargitáról hozzatok, a székely hősök halhatatlanok!
Nah ha ez komoly, akkor tudok területet biztosítani egy kis háborúra is. Szedres túlsó végén van 3-4 hektár igazi dzsindzsánk, ott lehet egyet harcolni is
Gyopárt a Hargitáról hozzatok, a székely hősök halhatatlanok!