hq_Reflected írta:100 méteren akkor ez nem tűnik bíztató pozíciónak. Akkor szerinted ez történhetett? Ott még utolsó mentsvárként megtekert egy ilyen alárúgást, de lehet, hogy rossz irányba, megijedt a merüléstől és túlhúzta? Egyáltalán igaz az ,hogy ott kozdett el tekerni negyedikben, vagy csak messzire került, és megijedt, ezért húzta túl? Nagyon kíváncsi lennék a pontos okokra, mert úgy lehet tanulni belőle. Nálunk az egyik oktató azon csodálkozott, hogy Pirát volt, mert az szerinte nem hajlamos dugóra (nekem nem típusom)
Nem tudom mi történt pontosan, a startról annyit láttak, hogy nagyon alacsonyan van a távolsághoz képest, fordulóban lebillen, megfogja, túlhúzza, megint lebillen és eltűnik. Nem tudom, hogy tekerni akart vagy csak fordulóban billent meg, de tök mindegy. Ha egy gép a hosszú falon utazik, a jel vonala után már nem teker. Ez a szabály. Megcsinálja a harmadikat meg a negyediket, és leszáll. Hogy miért ment ki ennyire messze, nem tudni, de ha azért akart valamit megtekerni mert úgy érezte hogy elbaszta az iskolakör felépítését és nem ér vissza, az ugyanakkora butaság, mint ha azért akart tekerni mert mindenáron fent akart maradni.
Nyíregyen nagyon nehéz elbaszni az iskolakört, kb mindenhonnan be tudsz esni a reptérre, és azért még senkit nem zavartak el, mert mondjuk kicsit elmerült, kihagyta a negyediket és bejött a harmadikból majdnem keresztben, de leszállt biztonságosan.
Egy góbét vagy egy piratot könyebben letegez a növendék, mert az oktatója azt mondja neki, hogy "ez nem hajlamos a dugóra". Minden gép dugózik, ha asszimetrikusan esik át. Ezt kell megtanulni belőle.
Meg azt, hogy inkább felszállok ma egyel többször, minthogy egyel kevesebbszer szálljak le.