VO101_Mate írta:Track Clip Pro-t keresek megvètelre, esetleg akad valakinèl egy.
Nekem van egy fekvoben, hazakuldom neked lehet mar penteken.
De nem lesz olcso. Az ara, hogy jossz repulni CloD-ot meg DCS-t is. Deal?:)
Kecskemét
Katona József utca 7.fszt.5
6000
Majd mondd hogy mivel tartozom. (ha 15e-nél több, akkor szólj előtte, mert akkor megveszem boltban )
BP-ig tudom kuldeni, onnan neked kell megoldanod. Penteken elkuldom egy ismerossel, elvileg vasarnap mar ott is lesz. Ajandekba adom, csak hasznald is:) Na jo, legkozelebb te allod a soromet.
BP-ig tudom kuldeni, onnan neked kell megoldanod. Penteken elkuldom egy ismerossel, elvileg vasarnap mar ott is lesz. Ajandekba adom, csak hasznald is:) Na jo, legkozelebb te allod a soromet.
Rozsé! Keressem én, vagy majd hív ő?
Elvileg otthon van a cucc pesten. Privatban kuldok majd elerhetoseget.
Máté, online sokkal könnyebb. Saját hevederezés sokkal jobb, mint a default (offline quick missionoknál csak default fegyverzetet használ, függetlenül attól, hogy átállítod-e)...
VO101_Tom írta:Máté, online sokkal könnyebb. Saját hevederezés sokkal jobb, mint a default (offline quick missionoknál csak default fegyverzetet használ, függetlenül attól, hogy átállítod-e)...
Ahoj, 50e-ert erdekel valakit garis Zotac GTX 970-es?
VO101_Tom írta:Máté, online sokkal könnyebb. Saját hevederezés sokkal jobb, mint a default (offline quick missionoknál csak default fegyverzetet használ, függetlenül attól, hogy átállítod-e)...
Kivárunk a jobb ajánlatért
Én vettem nemrég egy 1060-ast.
Megkérdezem kollégákat (nekik is 50e?)
Kivárunk a jobb ajánlatért
Én vettem nemrég egy 1060-ast.
Megkérdezem kollégákat (nekik is 50e?)
Valakit, vagy valakinek a valakijét érdekli esetleg egy Alpha Industries MA-1 VF59 M-es méretben? Szinte nem is hordtam ,mert kicsit kicsi, vettem helyette egy L-eset. Ez a korai verzió ami kevésbé buggyos. Tetettem rá mil-spec tépőzárat századjelvényekhez profi varrónővel, hogy ne legyen átvarrva a bélés. 184 centi vagyok és 75 kg, és egy hangyányit szűk, picit korlátoz a mozgásban. Adok hozzá egy 334th Fighter Squadron patchet bónuszba!