A Gruber féle ATAG Special Events küldetéssorozatot beszéljük meg ebben a topikban. Frissítve van a kiírás.
Felszállás magyar idő szerint 11-én (szombat) 20:00-kor. A szerver 4 óra hosszát fog menni, ennek oka a várhatóan nagy létszám, és hogy szombat este szervezik. Természetesen bárki bármikor jöhet mehet ahogy akar (és ahogy hely van).
A szerveren nincs semmilyen külön szabály, mivel teljesen nyitott. Sem ellenőrizni, sem kényszeríteni nem lehetne pl a refly korlátozást vagy az oldalak eloszlását. Létszám limit sincs, sem a századoknak sem másnak. Annyian megyünk be, ahány hely van, ezért nagyon fontos, hogy már 20:00 előtt ott topogjon mindenki a szerverkeresőben. Egyetlen szabály a Spitfire az E-4 és a 110-es létszámának korlátozása lesz (20-20-12 gép). E-1 mesza, Stuka és Hurricane korlátlanul használható.
A német oldal feladata a konvojok elsüllyesztése és a radarok lebombázása lesz. A radaroknál a tornyokat és az épületeket is ki kell dobni. Külön briefing nem lesz, viszont az ATAG TS-en van SOW channel - milyen ironikus , ott tudjuk majd a küldetéseket szervezni menet közben.
Térkép:
ATAG Campaign (Gruber)
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_Tom
Nagyon jó volt ez a mai küldi, köszönöm mindenkinek aki részt vett. A 4 óra játékidő kissé soknak tűnik, nem tudom, hogy van-e értelme ennyire elhúzni, de ahogy néztem rajtunk kívül sokan mások is leléptek előbb.
Az A konvoj 15 hajójából elsüllyedt 14, a B-ből 13. Radarok mind megúszták. Mivel a küldetéseknek nem kapcsolódnak össze (egyenlőre), ennek sok jelentősége nincs, csak érdekesség.
A fórumon olvasom most, hogy AI gépek nélkül nagyon simán futott a szerver, következő héten megnézzük a 126 (vagy 128) gépes szervert, hogy az hogyan fog futni. Azt mondjuk tudni kell, hogy az ATAG szervere valami 24 processzoros vadállat, ha a netjük elbírja, akkor sok probléma nem lehet vele Hát, kíváncsian várjuk.
A küldit még nem tudom, hogy mi lesz, a jövő héten majd kialakul.
Pillanatkép a mai napról:
Az A konvoj 15 hajójából elsüllyedt 14, a B-ből 13. Radarok mind megúszták. Mivel a küldetéseknek nem kapcsolódnak össze (egyenlőre), ennek sok jelentősége nincs, csak érdekesség.
A fórumon olvasom most, hogy AI gépek nélkül nagyon simán futott a szerver, következő héten megnézzük a 126 (vagy 128) gépes szervert, hogy az hogyan fog futni. Azt mondjuk tudni kell, hogy az ATAG szervere valami 24 processzoros vadállat, ha a netjük elbírja, akkor sok probléma nem lehet vele Hát, kíváncsian várjuk.
A küldit még nem tudom, hogy mi lesz, a jövő héten majd kialakul.
Pillanatkép a mai napról:
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Ez most csak egyszeri küldetés volt? "Rendes" online war nem lesz?
- VO101_Tom
Elvileg ez is küldetéssorozat lenne, múltkor már arról volt szó, hogy legközelebb még több slotot nyitnak meg. Majd rákérdezek Grubernél ha látom, hogy miért nem volt.
- VO101_Tom
Sikerült elérnem Grubert, azt mondta semmi probléma nincs a hadjárattal, egyszerűen csak meg akarják várni a 4.01-et, mert a nagy bombázó küldikhez fontos lenne a lövészek javítása, ami abban jön.
Írtam neki, hogy addig is hajó vs Stuka küldiket lehetne rendezni, de erre még nem válaszolt.
Írtam neki, hogy addig is hajó vs Stuka küldiket lehetne rendezni, de erre még nem válaszolt.
-
Ez az ATAG kampány most végleg elhalt?
-
Ja, bocs közben látom, hogy mindenki a 4.01-re vár!
- VO101_Tom
Ja ja, arra vár mindenki...
- VO101_Tom
Gruber meghirdette az új online wart. ATAG2 szerveren fog futni.
http://theairtacticalassaultgroup.com/f ... hp?t=10429
Szombat esténként magyar idő szerint 20:00-kor kezdődne (CEST 20:00). Lehetőség van vasárnap is repülni, de futó war-okkal nem akar konfliktust Gruber, szal amíg Farber Mega-BOB-ja megy, addig csak szombatonként lenne. Küldetések tervezett ideje 2.5 óra.
A hadjárat tervezett indulási dátuma: Május 10. Tervezett hossz: 8 hétvége.
Ez a war egy reptér bombázós war lenne (tehát nem a klasszikus BoB téma), repülőszázadok számára (század tagság és ATAG TS jelenlét kötelező) mindkét oldalnak 5-5 repteret kell védeni/támadni. Aki előbb eléri a célját, az nyer. A küldetések az egész térképen folynának, nem csak a Calais-Dover vonalon (az oldalak maguk választják ki melyik repterekről akarnak felszállni, azok lesznek a cél repülőterek is - ezeket támadás előtt fel kell deríteni természetesen).
Refly van, de kombinálva van a régi rendszerrel. Saját repülőtéren leszállt gépekből lehet csak újraindulni, a safe landing üzenetet követően. Ha ez nincs, akkor aznapra véglegesen el kell hagyni a szervert.
50 hely van kiadó oldalanként, és minél előbb nyilatkozni kellene, hogy ki jönne, kit érdekel?
http://theairtacticalassaultgroup.com/f ... hp?t=10429
Szombat esténként magyar idő szerint 20:00-kor kezdődne (CEST 20:00). Lehetőség van vasárnap is repülni, de futó war-okkal nem akar konfliktust Gruber, szal amíg Farber Mega-BOB-ja megy, addig csak szombatonként lenne. Küldetések tervezett ideje 2.5 óra.
A hadjárat tervezett indulási dátuma: Május 10. Tervezett hossz: 8 hétvége.
Ez a war egy reptér bombázós war lenne (tehát nem a klasszikus BoB téma), repülőszázadok számára (század tagság és ATAG TS jelenlét kötelező) mindkét oldalnak 5-5 repteret kell védeni/támadni. Aki előbb eléri a célját, az nyer. A küldetések az egész térképen folynának, nem csak a Calais-Dover vonalon (az oldalak maguk választják ki melyik repterekről akarnak felszállni, azok lesznek a cél repülőterek is - ezeket támadás előtt fel kell deríteni természetesen).
Refly van, de kombinálva van a régi rendszerrel. Saját repülőtéren leszállt gépekből lehet csak újraindulni, a safe landing üzenetet követően. Ha ez nincs, akkor aznapra véglegesen el kell hagyni a szervert.
50 hely van kiadó oldalanként, és minél előbb nyilatkozni kellene, hogy ki jönne, kit érdekel?
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Érdekel!
- Dumbo
Üdv!
Én is beszámítható vagyok
Én is beszámítható vagyok
- VO101_Tom
Leadtam a jelentkezést:
[MKHL]101/7_Savas
[MKHL]1/3_vszd_Tazar
[MKHL]Dumbo
[MKHL]Kobold
[MKHL]V.4_Safi
[MKHL]VO101_MMaister
[MKHL]VO101_NateDoG
[MKHL]VO101_Tom
Aki nincs a listán, de később jönne, szóljon. Amíg lesz hely, lehet bővíteni a listát is.
[MKHL]101/7_Savas
[MKHL]1/3_vszd_Tazar
[MKHL]Dumbo
[MKHL]Kobold
[MKHL]V.4_Safi
[MKHL]VO101_MMaister
[MKHL]VO101_NateDoG
[MKHL]VO101_Tom
Aki nincs a listán, de később jönne, szóljon. Amíg lesz hely, lehet bővíteni a listát is.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Lesz ez ma?
- VO101_Tom
Nem, el van halasztva (nincs még elég vörös).VO101_NateDog írta:Lesz ez ma?
De este repülhetünk ATAG-on ha van kedved.
- VO101_Tom
Gruber kérte, hogy szavazzunk: Szombaton (Saurday) vagy Vasárnap (Sunday) legyen ez a war. (Ferber féle warnak vége 1-2 héten belül).
http://theairtacticalassaultgroup.com/f ... hp?t=10068
http://theairtacticalassaultgroup.com/f ... hp?t=10068
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Szavaztam. Most épp ATAGozok. ...VO101_Tom írta:Nem, el van halasztva (nincs még elég vörös).VO101_NateDog írta:Lesz ez ma?
De este repülhetünk ATAG-on ha van kedved.
- VO101_Tom
Ma valamikor létre fogok hozni itt a fórumon egy angol nyelvű topikot. Kezdődik ez az ATAG-os war, és az atag fórumon nem megoldott (nem igazán ellenőrzött) ki mit lát és mit nem. Kell egy ellenőrzött oldal, ahol legalább a századok parancsnokai meg tudják beszélni, hogy mi legyen a terv, és ezt ne lássák az angolok. Ez a fórum csak regisztrált, bejelentkezett tagoknak lesz látható, valszeg a főlapon az MKHL alatt lesz elérhető. Aki a war-on repülni akar, annak mindenképp látnia kell (haidtervek, térképek miatt), ha valaki nem látja, az szóljon.
- VO101_Tom
Elvileg két hét múlva május 31-én indul ez a war. Hogy szombaton, vasárnap, vagy esetleg mindkét nap lehet repülni, az még elválik.