Jót mentünk ma Papival egy szerveren. Sikeresen összenavigáltuk magunkat, aztán elkezdtük leigázni a vidéket. Volt amit kikerültünk és volt amit nem. Én berohantam és elkezdtem lepuffogtatni a zombikat, ahogy elfogytak jött Papi és felfegyverkezett. Aztán háziállatokat lőttünk le és megsütöttük őket, tiszta piknik (egyik szemed mindig a tájon!).
Hogy valami nevezetességet is lássunk, irányt vettünk egy várromhoz, a hegy tövében volt egy kis gazdaság, azt nagyjából felderítettük és kiirtottuk a zombikat. A lövöldözést meghallotta két humán játékos (gondolom a várban trónoltak) és lejöttek megnézni, mi a helyzet. AK-ból és shotgunból lőttek ránk, Papi beesett egy kis bódéba, én pedig kereket oldottam. Papi lapulás közben bekötözte magát, én pedig igyekeztem az ellen hátába kerülni. Az egyiket meg is láttam, de a Winchester-nek túl messze volt, nem is lőttem rá. Mivel nem volt rendes felszerelésünk felvenni a harcot velük, inkább kiléptünk a szerverről.
Egy másikon folytatva éjszaka volt, onnan is ki. A következőben kiírta, hogy meghaltam. Respawn után ott álltam a kezdőhelyen, az előzőleg összeszedett teljes felszerelésemmel, Papi meg kilométerekre a várrom közelében. Innen folytatjuk.