ARMA 3 (és korábbi verziók)
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
-
- Site Admin
Az Arrowhead nem indul el, most húzom újra.
"In thrust we trust!"

-
- Site Admin
Hát jó lesz ez ha már nem alfa verziós és nem ennyire nehéz egy helyre csatlakozni.
"In thrust we trust!"

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Megoldják ezt hamarosan.VO101_Sanyo írta:Hát jó lesz ez ha már nem alfa verziós és nem ennyire nehéz egy helyre csatlakozni.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
A six updater frissítette magát, és lett egy sokkal barátságosabb kinézetű DayZ mod kezelő! Próbáljátok ki!
-
- Site Admin
"In thrust we trust!"

-
- Site Admin
"In thrust we trust!"

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
VO101_Sanyo írta:

-
- Site Admin
Szerdán délután mentem egy kört és találtam egy távcsöves puskát. Behúzódtam az erdőbe és onnan kezdtem el kiszedegetni a zombikat egy ház körül. A második után a többi mint az őrült elkezdett felém rohanni, még feltérdelni sem tudtam mire széttéptek.
Az új rendszer szerint már nem kap pisztolyt az új játékos, gyakorlatilag fegyvertelenül kell addig bóklászni, amíg bele nem fut az ember legalább egy fegyverként használható fejszébe.
A hétvégén nagyjából ráérek napközben, társasággal jobban menne a zombivadászat, mit gondoltok?

A hétvégén nagyjából ráérek napközben, társasággal jobban menne a zombivadászat, mit gondoltok?

"In thrust we trust!"

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Pontosabban a nap mely szakában? Nekem szombat estefelé (8-9) valszeg ok!VO101_Sanyo írta:Szerdán délután mentem egy kört és találtam egy távcsöves puskát. Behúzódtam az erdőbe és onnan kezdtem el kiszedegetni a zombikat egy ház körül. A második után a többi mint az őrült elkezdett felém rohanni, még feltérdelni sem tudtam mire széttéptek.Az új rendszer szerint már nem kap pisztolyt az új játékos, gyakorlatilag fegyvertelenül kell addig bóklászni, amíg bele nem fut az ember legalább egy fegyverként használható fejszébe.
-
- Site Admin
Pont szombat este nem jó, az összes többi hétvégi időpontban viszont igen.VO101_NateDog írta:Pontosabban a nap mely szakában? Nekem szombat estefelé (8-9) valszeg ok!

"In thrust we trust!"

-
- Site Admin
Egyébként feltettem a legutolsó béta javítást, lényegesen több szerverre lehet így bemenni. Nálam steam verzió van, simán megy.
"In thrust we trust!"

-
- Site Admin
"In thrust we trust!"

-
- Site Admin
Ma majdnem egész nap zombiztam és időnként egész jól szórakoztam.
Kezdésnél még egy gumipisztoly sem volt nálam, így berohantam Csernogorszkba és a zombikkal kergetőzés közben igyekeztem legalább egy fejszét felkapni, amivel aztán kiegyengettem az üldöző sereget. Kezdtek jönni a jó cuccok, na akkor irány a friss vidéki levegő. Egy pajtában találtam egy Lee Enfield ismétlőpuskát, éppen fel tudtam kapni, hogy a megint népesre duzzadt rajongótábort elfektessem vele. Éppen szedem össze a döglött zombikból a hasznos cuccokat, erre valami köcsög bandita lelőtt. Ennyi.
A tableten megnyitott térkép nélkül elég nehéz a navigáció, mert a játékban csak akkor van térkép, ha már találtál egyet ugyebár. Háromféle pisztolyt találtam eddig, a Makarovval csak fejest érdemes, egyébként 2-3 lövés után száll el a zombiból a tenniakarás, az M1911 nagyon üt, egy lövés és eldől mint egy zsák, a Glock 17 meg viszonylag halk, de 3-4 találat is kell a zombi lenyugtatáshoz. A Lee Enfield és a Winchester csak 1-1 lövés, de az utóbbi nagyon hangos, közelebb jönnek az érdeklődő élőhalottak, ha nem lépsz olajra.
Hangulatos és jó, a kapcsolódási problémák is nagyjából megszűntek, már nem kell 5 perceket várni egy új játékra. Csapatban lenne jó, mert akkor egymásra is tudnánk vigyázni és a jó cuccokat sem kellene ott hagyni, mert el tudnánk vinni magunkkal, később pedig megosztani.
Lehet sátrat állítani, körbeásni és szögesdróttal megerősíteni, fasza kis tábort lehetne kialakítani. A játékból kilépés után ugyanazokkal a cuccokkal pont ugyanoda tesz vissza a game, bármelyik szerverre is lépsz be.
Kezdésnél még egy gumipisztoly sem volt nálam, így berohantam Csernogorszkba és a zombikkal kergetőzés közben igyekeztem legalább egy fejszét felkapni, amivel aztán kiegyengettem az üldöző sereget. Kezdtek jönni a jó cuccok, na akkor irány a friss vidéki levegő. Egy pajtában találtam egy Lee Enfield ismétlőpuskát, éppen fel tudtam kapni, hogy a megint népesre duzzadt rajongótábort elfektessem vele. Éppen szedem össze a döglött zombikból a hasznos cuccokat, erre valami köcsög bandita lelőtt. Ennyi.
A tableten megnyitott térkép nélkül elég nehéz a navigáció, mert a játékban csak akkor van térkép, ha már találtál egyet ugyebár. Háromféle pisztolyt találtam eddig, a Makarovval csak fejest érdemes, egyébként 2-3 lövés után száll el a zombiból a tenniakarás, az M1911 nagyon üt, egy lövés és eldől mint egy zsák, a Glock 17 meg viszonylag halk, de 3-4 találat is kell a zombi lenyugtatáshoz. A Lee Enfield és a Winchester csak 1-1 lövés, de az utóbbi nagyon hangos, közelebb jönnek az érdeklődő élőhalottak, ha nem lépsz olajra.
Hangulatos és jó, a kapcsolódási problémák is nagyjából megszűntek, már nem kell 5 perceket várni egy új játékra. Csapatban lenne jó, mert akkor egymásra is tudnánk vigyázni és a jó cuccokat sem kellene ott hagyni, mert el tudnánk vinni magunkkal, később pedig megosztani.
Lehet sátrat állítani, körbeásni és szögesdróttal megerősíteni, fasza kis tábort lehetne kialakítani. A játékból kilépés után ugyanazokkal a cuccokkal pont ugyanoda tesz vissza a game, bármelyik szerverre is lépsz be.
"In thrust we trust!"

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Egyeztessük össze! Péntek este?
-
- Site Admin
Húzós lesz a hetem, de megpróbálok 22 órától itt lenni.VO101_NateDog írta:Egyeztessük össze! Péntek este?
"In thrust we trust!"

-
- Site Admin
Jó még a ma este Nate?
Egy egész jó kört mentem tegnap, kaját és egy Makarovot leszámítva van minden ami a túléléshez kell. 6-8 táram van a Makarovhoz, Csernótól északra, a Rog vár közelében léptem ki tegnap. Este menni fog az msn, csak szólj rám ha kész vagy és keresünk egy normális szervert. Aztán ha megmondod hova tett ki a játék, kimegyek érted.

"In thrust we trust!"

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Eddig igen ha csak be nem vág egy spontán buliVO101_Sanyo írta:Jó még a ma este Nate?Egy egész jó kört mentem tegnap, kaját és egy Makarovot leszámítva van minden ami a túléléshez kell. 6-8 táram van a Makarovhoz, Csernótól északra, a Rog vár közelében léptem ki tegnap. Este menni fog az msn, csak szólj rám ha kész vagy és keresünk egy normális szervert. Aztán ha megmondod hova tett ki a játék, kimegyek érted.

!
-
Már biztos volt róla szó, de mi kell ehhez a zombis dologhoz, mert én is beszállnék a buliba!
-
- Site Admin
Arma 2, Arma 2 Operation Arrowhead, és Six Updater ami letölti a DayZ modot.VO101_Papi írta:Már biztos volt róla szó, de mi kell ehhez a zombis dologhoz, mert én is beszállnék a buliba!
http://www.dayzmod.com/downloads.php
Tedd fel a legutolsó béta peccset is az Arrowheadhez, sokkal több szerverre lehet így bemenni: http://www.arma2.com/beta-patch.php
"In thrust we trust!"

-
Ok, köszi, holnap összekalapálom, aztán mehet a gyilok, illetve ez nem is gyilok, mert a tudomány mai állása szerint a zombik nem élnek, vagyis nem lehet megölni őket mert már halottak, de mégis élnek a halottak, ki a franc érti ezt?!?!?!
Mindenesetre nem csinálok belőle morális kérdést, hogy gyilokolom a halottakat
, vagyis nem róhatják a fejemre, hogy agresszív játékkal játszom, mert a zombik nem élnek tehát nem lehet megölni őket, tehát nem csinálok agreszív dolgot. Nahát, mégis csak érdekes filozófikus kérdés ez a zombi ügy?!?!
hmmmm, jó ez az anyag.......

hmmmm, jó ez az anyag.......