ARMA 3 (és korábbi verziók)

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_Sanyo
Site Admin

Az Arrowhead nem indul el, most húzom újra.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

Hát jó lesz ez ha már nem alfa verziós és nem ennyire nehéz egy helyre csatlakozni.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Sanyo írta:Hát jó lesz ez ha már nem alfa verziós és nem ennyire nehéz egy helyre csatlakozni.
Megoldják ezt hamarosan.
VO101_NateDog
Kapcsolat:

A six updater frissítette magát, és lett egy sokkal barátságosabb kinézetű DayZ mod kezelő! Próbáljátok ki!
VO101_Sanyo
Site Admin

"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

"In thrust we trust!"
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Sanyo írta:
:mrgreen: Kurvaanyját egyedül nem merem játszani, kikészít.
VO101_Sanyo
Site Admin

Szerdán délután mentem egy kört és találtam egy távcsöves puskát. Behúzódtam az erdőbe és onnan kezdtem el kiszedegetni a zombikat egy ház körül. A második után a többi mint az őrült elkezdett felém rohanni, még feltérdelni sem tudtam mire széttéptek. :shock: Az új rendszer szerint már nem kap pisztolyt az új játékos, gyakorlatilag fegyvertelenül kell addig bóklászni, amíg bele nem fut az ember legalább egy fegyverként használható fejszébe.

A hétvégén nagyjából ráérek napközben, társasággal jobban menne a zombivadászat, mit gondoltok? :)
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Sanyo írta:Szerdán délután mentem egy kört és találtam egy távcsöves puskát. Behúzódtam az erdőbe és onnan kezdtem el kiszedegetni a zombikat egy ház körül. A második után a többi mint az őrült elkezdett felém rohanni, még feltérdelni sem tudtam mire széttéptek. :shock: Az új rendszer szerint már nem kap pisztolyt az új játékos, gyakorlatilag fegyvertelenül kell addig bóklászni, amíg bele nem fut az ember legalább egy fegyverként használható fejszébe.

A hétvégén nagyjából ráérek napközben, társasággal jobban menne a zombivadászat, mit gondoltok? :)
Pontosabban a nap mely szakában? Nekem szombat estefelé (8-9) valszeg ok!
VO101_Sanyo
Site Admin

VO101_NateDog írta:Pontosabban a nap mely szakában? Nekem szombat estefelé (8-9) valszeg ok!
Pont szombat este nem jó, az összes többi hétvégi időpontban viszont igen. :)
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

Egyébként feltettem a legutolsó béta javítást, lényegesen több szerverre lehet így bemenni. Nálam steam verzió van, simán megy.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

Ma majdnem egész nap zombiztam és időnként egész jól szórakoztam.

Kezdésnél még egy gumipisztoly sem volt nálam, így berohantam Csernogorszkba és a zombikkal kergetőzés közben igyekeztem legalább egy fejszét felkapni, amivel aztán kiegyengettem az üldöző sereget. Kezdtek jönni a jó cuccok, na akkor irány a friss vidéki levegő. Egy pajtában találtam egy Lee Enfield ismétlőpuskát, éppen fel tudtam kapni, hogy a megint népesre duzzadt rajongótábort elfektessem vele. Éppen szedem össze a döglött zombikból a hasznos cuccokat, erre valami köcsög bandita lelőtt. Ennyi.

A tableten megnyitott térkép nélkül elég nehéz a navigáció, mert a játékban csak akkor van térkép, ha már találtál egyet ugyebár. Háromféle pisztolyt találtam eddig, a Makarovval csak fejest érdemes, egyébként 2-3 lövés után száll el a zombiból a tenniakarás, az M1911 nagyon üt, egy lövés és eldől mint egy zsák, a Glock 17 meg viszonylag halk, de 3-4 találat is kell a zombi lenyugtatáshoz. A Lee Enfield és a Winchester csak 1-1 lövés, de az utóbbi nagyon hangos, közelebb jönnek az érdeklődő élőhalottak, ha nem lépsz olajra.

Hangulatos és jó, a kapcsolódási problémák is nagyjából megszűntek, már nem kell 5 perceket várni egy új játékra. Csapatban lenne jó, mert akkor egymásra is tudnánk vigyázni és a jó cuccokat sem kellene ott hagyni, mert el tudnánk vinni magunkkal, később pedig megosztani.

Lehet sátrat állítani, körbeásni és szögesdróttal megerősíteni, fasza kis tábort lehetne kialakítani. A játékból kilépés után ugyanazokkal a cuccokkal pont ugyanoda tesz vissza a game, bármelyik szerverre is lépsz be.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Egyeztessük össze! Péntek este?
VO101_Sanyo
Site Admin

VO101_NateDog írta:Egyeztessük össze! Péntek este?
Húzós lesz a hetem, de megpróbálok 22 órától itt lenni.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

Jó még a ma este Nate? :) Egy egész jó kört mentem tegnap, kaját és egy Makarovot leszámítva van minden ami a túléléshez kell. 6-8 táram van a Makarovhoz, Csernótól északra, a Rog vár közelében léptem ki tegnap. Este menni fog az msn, csak szólj rám ha kész vagy és keresünk egy normális szervert. Aztán ha megmondod hova tett ki a játék, kimegyek érted.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Sanyo írta:Jó még a ma este Nate? :) Egy egész jó kört mentem tegnap, kaját és egy Makarovot leszámítva van minden ami a túléléshez kell. 6-8 táram van a Makarovhoz, Csernótól északra, a Rog vár közelében léptem ki tegnap. Este menni fog az msn, csak szólj rám ha kész vagy és keresünk egy normális szervert. Aztán ha megmondod hova tett ki a játék, kimegyek érted.
Eddig igen ha csak be nem vág egy spontán buli :mrgreen: De csak 8 körül, jelentkezem majd MSNen
!
VO101_Papi

Már biztos volt róla szó, de mi kell ehhez a zombis dologhoz, mert én is beszállnék a buliba!
VO101_Sanyo
Site Admin

VO101_Papi írta:Már biztos volt róla szó, de mi kell ehhez a zombis dologhoz, mert én is beszállnék a buliba!
Arma 2, Arma 2 Operation Arrowhead, és Six Updater ami letölti a DayZ modot.

http://www.dayzmod.com/downloads.php

Tedd fel a legutolsó béta peccset is az Arrowheadhez, sokkal több szerverre lehet így bemenni: http://www.arma2.com/beta-patch.php
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Papi

Ok, köszi, holnap összekalapálom, aztán mehet a gyilok, illetve ez nem is gyilok, mert a tudomány mai állása szerint a zombik nem élnek, vagyis nem lehet megölni őket mert már halottak, de mégis élnek a halottak, ki a franc érti ezt?!?!?! :icon_crazy: Mindenesetre nem csinálok belőle morális kérdést, hogy gyilokolom a halottakat :icon_crazy: :mrgreen:, vagyis nem róhatják a fejemre, hogy agresszív játékkal játszom, mert a zombik nem élnek tehát nem lehet megölni őket, tehát nem csinálok agreszív dolgot. Nahát, mégis csak érdekes filozófikus kérdés ez a zombi ügy?!?!

hmmmm, jó ez az anyag.......
Válasz küldése