Tegnap megvettem a Karkland map packet, de utána egyből lerohadt az origin és ma reggelig nem is javult meg. Újraraktam az egészet, viszonylag gyorsan letöltötte a 15 gigát. A délutáni meló előtt felugrottam egy kicsit játszani, végre ez is működik. Viszont le kell szoknom a COD-féle (rohanok előre mint a meszes) stílusról.
ja, ráadásul a legutóbbi patchben volt egy kis rejtett feature. most már ha sprintelés után hirtelen célkeresztbe nézve akarsz lőni, akkor a szórás sokkal nagyobb, mint normál esetben. így akarták a közelharcban quickscope-oló snipereket ellehetetleníteni, de kisebb-nagyobb mértékben minden fegyvernél működik.
szóval egyre kevésbé érdemes rohangálni.
Ez rendben is van, de a lag-gal nem tudsz mit kezdeni. Múltkor a többiekkel vegyesen egymás elleni csapatba kerültünk egy TDM mapon, egyik srác fut szembe, emeli a fegyverét, de lelövöm. Ő meg mondja, hogy nem csak rámemelte, hanem már javában lőtt is...
Tegnap este és ma is jókat játszottam, mind MW3-ban itt is a snipákat szeretem a legjobban kiszedegetni. Nem figyelnek semmi másra, oldalról vagy hátulról megtámadni őket (persze nem mindig sikerül), a toronydaru tetejére felküldött SMAW vagy RPG találata pedig kirobbanó siker. A Karkand pályán a házak mellől átlőttem (SMAW) a szemben levő raktárnál látható két tartály között, sikerült kiszedni az ott ólálkodó SVD-vel pukkantgató jóembert.
Ernst Udet az I. világháborús veterán a még kipróbálási stádiumba sem érkezett Bf 109 berepülése után rögtön véleményt nyilvánított: "Messerschmitt, ebből soha nem lesz harci gép..."
Jó sok mindenen változtattak, ahogy látom minden erősebb lett kicsit, az RPG és társai a MAV-al együtt viszont gyengébb az emberek ellen. A listát végigolvasva tetszik...
Azt néztem én is, hogy a befogás megmarad, de a rakétát eltérítik. Gondolom ez is azért lett átírva, amiért a Strela-Stinger hatótáv csökkentve - túl domináns fegyver ilyen kis légtérre...