ARMA 3 (és korábbi verziók)

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_Sanyo
Site Admin

"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Mate

Az eddigi mentéseket nem lehet használni....
:x
Elkezdtem 1 hete az offline hadjáratot, hogy gyakoroljak...nem kevés időt töltöttem el a bozótban..ezek szerint kezdhetem az egészet előről?!
(ezek lükék)
VO101_Mate

Szerencsére nem kell az egész hadjáratot újrakezdeni, csak az aktuális küldit.
A Manhattan-it csinálom, most lőtték ki RPG-vel a LAV-25-ösöm jobb első kerekét :114: Nem sikerül javítást kérni :? , úgyhogy marad a HUMMVEE.
VO101_Papi

miért nem jössz online?
VO101_Tom

A Bohemia Interactivetól megjelent egy - America's Armyhoz hasonló elven - ingyen letölthető progi, csak ez az Angol hadsereget dolgozza fel. youtube videók alapján ez egy Arma1 átdolgozás, felhasználói felületek, hangok ugyanaz, játékmenet, lehetőségek kicsit felturbózva.

(Kép1, Kép2

Ez írták róla:
"JCOVE Lite is a freeware game derived from Bohemia Interactive's VBS2 software - itself a derivative of Armed Assault but focused on simulated training for military purposes.

JCOVE Lite was funded by the UK MOD to give the general public, particularly potential recruits, an idea of how the British military trained for combat as well as providing a more realistic combat simulation than your standard shoot'em-up.

Overall it gives serious gamers an immensely modifiable platform to create, share and play their own missions using a huge range of British military equipment - from the humble Sig 229 to the legendary Challenger 2 Main Battle Tank."

2.3GB, most töltődik, kíváncsi leszek...
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Tom írta:A Bohemia Interactivetól megjelent egy - America's Armyhoz hasonló elven - ingyen letölthető progi, csak ez az Angol hadsereget dolgozza fel. youtube videók alapján ez egy Arma1 átdolgozás, felhasználói felületek, hangok ugyanaz, játékmenet, lehetőségek kicsit felturbózva.

(Kép1, Kép2

Ez írták róla:
"JCOVE Lite is a freeware game derived from Bohemia Interactive's VBS2 software - itself a derivative of Armed Assault but focused on simulated training for military purposes.

JCOVE Lite was funded by the UK MOD to give the general public, particularly potential recruits, an idea of how the British military trained for combat as well as providing a more realistic combat simulation than your standard shoot'em-up.

Overall it gives serious gamers an immensely modifiable platform to create, share and play their own missions using a huge range of British military equipment - from the humble Sig 229 to the legendary Challenger 2 Main Battle Tank."

Ohh ez a VBS2! A VBS (Virtual Battlespace Systems)-t használta az Ausztrál és az USA hadserege is. Egypár hardcore OFPs arc a régi sceneből játszott is vele. Zsírosok talán? Majd mesélj milyen!
VO101_Pistu

VO101_Tom írta:A Bohemia Interactivetól megjelent egy - America's Armyhoz hasonló elven - ingyen letölthető progi
Nemnagyon találni Multiplayert (internet nincs csak lan) rajta.
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Pistu írta:
VO101_Tom írta:A Bohemia Interactivetól megjelent egy - America's Armyhoz hasonló elven - ingyen letölthető progi
Nemnagyon találni Multiplayert (internet nincs csak lan) rajta.
Hamachi.
VO101_Tom

Nem volt időm sokat nézelődni benne, tökre Arma1.
A weblapjukon írják is, hogy ha a dedikált szerverük nem fut, akkor hamachival lehet csatlakozni. Illetve van hamachi szerverük is.
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

Aranylemezbe ment az Operation Arrowhead nevű ArmA2 addon:

http://www.pcpilot.hu/armed-assault/ope ... lemez.html

Tényleg, mikor nyomunk egy kis ArmA2 partit?
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Mate

Megjelent az ArmA 3 :mrgreen:
GOPR1130.JPG
GOPR1130.JPG (121.3 KiB) Megtekintve 7450 alkalommal
VO101_Chewy

Bazz! Ennek nagyon élethű a grafikája... Nem gyenge vason futhat...

;)
VO101_Tom

Tegnap játszottam CTI-t red oldalon, bakker, a T34-es 110-el tép árkon bokron át, alapból lehet venni Heavy Factory-ban (egy ezressel drágább mint a BMP), a BMP lövészei meg olyat sniperkednek kapásból, hogy egy idő után csak sofőrködtem, minden mást elintézett az AI. A rakétája sem olyan bolygó mozgással repül, mint a Bradly-nek, elsőre is eltalálod amit akarsz (múltkor próbáltam a TOW össze vissza repül, messzire célozni sem lehet vele normálisan). Katonáknak egy RPG lőszer két slotot visz el, amerikaiaknak meg 6-ot... egész játék alatt egyszer (!) haltam meg, 80-90 killel zártam a végén. Két T72, 1 BPM (ai-kkal feltöltve) lerendezett mindent, ami elénk került. Hőkamerás fegyvereket viszont nem láttam, de ezen kívül nekem sokkal könnyebbnek tűnt az az oldal...

Találtam viszont egy új CTI-t (Gossgamers), kb 8 megás a mission file, teljesen átdolgozták a menüt, és csomó új dolgot is beleraktak, pl rendfokozatoknak is van értelme, pénzért magasabb szintet vehetsz, akkor több AI-t tudsz igazgatni (10 fölött), és több mindent lehet a commandernek fejleszteni is, több fajta fegyver van a játékban, katonáknál a legelején lehet amerikai, angol vagy németet is választani, kasztot (lövész, medic, engineer) tudsz játék közben is váltani (pénzért), ja és nincs AI commander, csak NO commander, vagy választasz valakit. Nekem jobbnak tűnik.
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

Új ArmA 2 DLC: Private Military Company.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Tom

sg-re írta egy srác:

Hali!
Már hogyne lennének nagyobb hentek.
armahu
Minden kedden Frontlines csaták spanyolok, olaszok ellen kb 25-25 fő összfegyvernem(gyalogság, páncélosok, légierő). Tessék regelni és erősíteni a magyar oldalt :)

utánaolvastam kicsit, ez a Frontlines egy magyarok által editált CTI mod, és minden kedden vannak nagy össznépi hentelések. Egyikre benézhetnénk, akár holnap (illetve ma) mondjuk...
Kép
VO101_Papi

VO101_Tom írta:sg-re írta egy srác:

Hali!
Már hogyne lennének nagyobb hentek.
armahu
Minden kedden Frontlines csaták spanyolok, olaszok ellen kb 25-25 fő összfegyvernem(gyalogság, páncélosok, légierő). Tessék regelni és erősíteni a magyar oldalt :)

utánaolvastam kicsit, ez a Frontlines egy magyarok által editált CTI mod, és minden kedden vannak nagy össznépi hentelések. Egyikre benézhetnénk, akár holnap (illetve ma) mondjuk...
és mi kell hozzá? van valami mod?
VO101_Tom

Én most értem haza, nekem ma már nem lesz ebből Arma.
Igen, a Frontlines mod kell, az arma.hu-ról leszedhető.
Kép
VO101_Tom

Papi, szerintem neked nagyon tetszene ez a mai Armázás. Egyik küldiben Bagdad mapon (egész térképen csak a város van) IED keresés, kommandózás, a másikon tússzabadítás, az is custom térképen. Helivel városhatárig, onnan lábon. Qrvajó. van egy TS plugin, mindenki egy szobában van, de úgy hallod a többieket, ahogy a játékban is bent vannak. Tússzabadításnál a fal mellett halkan hallottuk, hogy beszélnek bent a házban :) A faszi szája mozog, látod és hallod ki beszél hozzád :) Tényleg hangulatos kis hentik voltak. Most megnézzük ezt a Frontlinest, ez sem CTI, de majd utána elmondom milyen. Most pl 24-en vagyunk egy oldalon (OPFOR), egy ts-en...
Kép
VO101_Tom

Na, ez is megvolt :) Kicsit döcögősen indult, de a végére nagyon jó lett. Fix fegyverek, nem azzal mész amivel akarsz, hanem ami a kiválasztod karakterednek jut. Főleg gyalogsági harc, tank, páncélkocsi, csak nagyon korlátozott számban volt (1-2 db), nincsenek optikás fegyverek, oldalanként csak 1-1 sniper. Jó volt a rádiózás, csapat-irányítás, így elsőre meggyőző volt.
Ja, és köze nincs a CTI-hez, van az előző hétről maradt frontvonal, elfoglalt városokkal, onnan indul a 2 óra játékidő. Ahol vége van, köv. kedden onnan folyt.köv. Semmi vásárlás, meg pénz, meg fejlesztés, meg ilyenek. Kezdéskor deszantoltunk egy pontnál, onnan ment az oda-vissza foglalás, 5-10-15 fős szakasszokkal. Ha meghalsz, akkor 3-4 ember bevárja egymást az AFB-n, és helivel együtt mennek a kijelölt LZ-re - amit a PK jelöl ki, hogy a támadó vagy a védekező csapathoz kell ember.
(Ja, és kell hozzá Arma2, és Arrowhead is. A délutáni Bagdadi játékhoz meg pár mod is, annak a listája megvan, ha valakit érdekel)
Kép
Válasz küldése